Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ιντερνετικά...

http://4.bp.blogspot.com/_Od22EB5_7E0/SrI279ngRhI/AAAAAAAAAfk/5l_gSB3mn3Q/s400/bd05472_%CF%88%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%82.gif

διαδικτυακή αλίευση ειδήσεων σχετικά με την Τουρκία..

"στην αναμπουμπούλα , ο λύκος χαίρεται
"



Όλοι γνωρίζουν τον βρώμικο ρόλο της Τουρκίας και την προσπάθεια διεισδύσεως στα Βαλκάνια ούτως ώστε να αποσταθεροποιήσει τις ισορροπίες προς ιδίο όφελος..

http://elora.gr/portal/images/stories/2010_01/uck.jpg


Επαφές του προέδρου του Κοσόβου Φ. Σεϊντίου στην Άγκυρα
Ο πρόεδρος και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ και Ρετζέπ Ερντογάν τόνισαν, στη διάρκεια συνομιλιών, στην Άγκυρα, με τον πρόεδρο του Κοσόβου, Φατμίρ Σεϊντίου, ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να παράσχει τη μέγιστη στήριξη στην Πρίστινα και ότι θα καταβάλει προσπάθειες ώστε να αναγνωρίσουν το Κόσοβο και άλλες χώρες.
Ο κ. Σεϊντίου ανέφερε στους Τούρκους συνομιλητές του ότι «οι πολίτες και οι θεσμοί του Κοσόβου εκτιμούν πολύ το ρόλο της Τουρκίας στην απόκτηση της ελευθερίας και ανεξαρτησίας του.
«Το Κόσοβο και η Τουρκία έχουν ισχυρούς ιστορικούς και πολιτιστικούς δεσμούς, οι οποίοι στο μέλλον θα διευρυνθούν ακόμη περισσότερο και γι' αυτό υπάρχει αμοιβαία ετοιμότητα», τόνισε ο κ. Σεϊντίου, μετά τις ξεχωριστές συναντήσεις με τους κ.κ. Γκιουλ και Ερντογάν, χθες, στην Άγκυρα.



Παρακάτω, ο επίσης βρώμικος ρόλος των Τούρκων....

http://www.adiakritos.gr/wp-content/uploads/tafos_tassos_papadopoulos2.jpg

Ο γύψος ήρθε από τα κατεχόμενα. Τον είχαν ρίξει οι δράστες στον τάφο του Τάσσου Παπαδόπουλου



Πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν οι αναλύσεις για το γύψο, που βρέθηκε πέριξ του τάφου του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, που έδειξαν ότι ο γύψος προέρχεται από τα κατεχόμενα.


ξανά ο υπονομευτικός (και βρώμικος ρόλος )τους

http://1.bp.blogspot.com/_453TVQ2WO4g/SYftlOWv90I/AAAAAAAAA7s/Lheii7-l3kQ/s320/TSETIN+ME+METE+(PROTO+THEMA+MAXHTH).jpg

Επιχείρηση συντήρησης του μειονοτικού από την Αγκυρα



Οι ψευδομουφτήδες συναντήθηκαν και με τον Τούρκο πρόεδρο Α. Γκιουλ
Σε «προθέρμανση» για την προσπάθεια συντήρησης μειονοτικού ζητήματος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις εξελίχθηκε η επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Αγκυρα η ηγεσία της λεγόμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τούρκων Δ. Θράκης» για συναντήσεις με το σύνολο της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας.
Με επικεφαλής τους ψευδομουφτήδες Μέτε και Σερίφ, η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον πρόεδρο Α. Γκιουλ, τον πρωθυπουργό Τ. Ερντογάν, τον πρόεδρο της Βουλής, ενώ είχαν ξεχωριστή συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Τούρκο βουλευτή Μ. Καβούτσογλου.

μιά γεύση για το κατά πόσο μας έχουν γραμμένους οι "σύμμαχοί" μας και πως αντιλαμβάνονται τις όποιες "αδικίες"

http://www.parapolitika.gr/files/images/George_Mitchell.jpg

Η Τουρκία δεν κατέχει εδάφη!


Σε φιλοτουρκικό παραλήρημα -απόδειξη των τάσεων της αμερικανικής πολιτικής έναντι της Τουρκίας, αλλά και του Κυπριακού- προχώρησε ο Αμερικανός Πρεσβευτής στην Άγκυρα Τζέιμς Τζέφρι.

Σε συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ», ο Αμερικανός διπλωμάτης δήλωσε ότι:1. Η Τουρκία έχει «θετικές προσεγγίσεις» στο Κυπριακό.2. Δεν έχει υπό κατοχή εδάφη γειτόνων της!3.

Έχει «ανησυχίες ασφάλειας» στην Κύπρο.4. Είναι πιο κοντά στην Ευρώπη από την Κύπρο.


και τώρα ετοιμαστείτε για γέλια μέχρι..δακρύων:

http://4.bp.blogspot.com/_nh2IE-yePr8/SAcKB72b7CI/AAAAAAAAAqs/8c1388thAbg/s400/gia+gelia.jpg

«Οι αξίες της Τουρκίας συμφωνούν με τις αξίες της Ε.Ε. Η Τουρκία είναι φιλειρηνική χώρα. Είναι δημοκρατική. Έχει ελεύθερη οικονομία. Δεν έχει υπό κατοχήν τους γείτονές της. Αποτελεί στοιχείο ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή. Έχει ανησυχίες ασφάλειας στην Κύπρο και στο Βόρειο Ιράκ. Πέραν αυτού, η Τουρκία από γεωγραφικής πλευράς είναι πιο κοντά στην Ε.Ε. απ' ό,τι η Κύπρος. Τι είναι, λοιπόν, εκείνο που θα κρατήσει την Τουρκία εκτός Ε.Ε.;


χωρίς σχόλια...

http://www.noitikiantistasis.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/11/kktc01.jpg

Αποκάλυψη σοκ! Τύμπανα πολέμου στο Αιγαίο εντός του πρώτου τριμήνου του 2010!!!
Σύμφωνα με έγκυρες πληρο-φορίες το πρώτο τρίμηνο του 2010 θα δοκιμαστούν οι εθνικές αντοχές Ελλάδος και Τουρκίας.

Η Τουρκία προχώρησε σε ανακοίνωση άσκησης που υποδηλώνει με σαφήνεια συγκρουσιακή τάση...Σε μια άκρως επικίνδυνη προκλητική ενέργεια καταφεύγει η Άγκυρα στο Βόρειο Αιγαίο και μάλιστα ακριβώς στην περιοχή όπου υπάρχουν εξακριβωμένα πετρελαϊκά κοιτάσματα.

Η Τουρκία πιέζει για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο !!! Όλες οι μέχρι στιγμής ενέργειές της τον τελευταίο χρόνο υπερπτήσεις, παραβιάσεις, είσοδος σε δεσμευμένες από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις περιοχές, αποστολή σκαφών επιφανείας πολύ κοντά στα Ελληνικά νησιά αυτό καταδεικνύουν.

Για πρώτη φορά καταφεύγουν σε μία ενέργεια που σε οποιαδήποτε άλλη γεωγραφική περιοχή του πλανήτη θα οδηγούσε με βεβαιότητα σε θερμό επεισόδιο: Η Τουρκία αποφάσισε να διεξαγάγει σειρά ασκήσεων το πρώτο τρίμηνο του 2010 σε μια περιοχή του Βόρειου Αιγαίου (Ίμβρος Λήμνος -Σαμοθράκη-Θάσος-Άγιο Όρος) στο μεγαλύτερο τμήμα της οποίας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί αντίστοιχη ελληνική αεροναυτική άσκηση!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου