Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά....






ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ




Διαβάστε μιά είδηση "έκπληξη".


Μετά από τόσα χρόνια ,και για "πρώτη" φορά ,μαθαίνουμε πως τοποθετήθηκε στον Λευκό Οίκο ένας αξιωματούχος εβραϊκής καταγωγής (ουάου!!!)




Rahm Israel Emanuel, το Ισραηλινό πρωτοπαλίκαρο του Ομπάμα!
"Ένας δικός μας άνθρωπος μπήκε στο Λευκό Οίκο", ισραηλινή εφημερίδα Maariv, την επομένη της ανακοίνωσης της πρόσληψης του Ραμ ως νέου Επιτελάρχη του Μπάρακ Ομπάμα.

Πατέρας του Ραμ είναι ο Benjamin M. Emanuel, ένας παιδίατρος από την Ιερουσαλήμ που στα νιάτα του ήταν ενεργό μέλος της εβραικής ένοπλης οργάνωσης Irgun. Η εν λόγω μιλιταριστική οργάνωση, είχε πλούσια δράση στην Παλαιστίνη τη δεκαετία του 30, με πολλές επιθέσεις εναντίον Αράβων-κυρίως πολιτών-καθώς και Άγγλων αξιωματικών!!!

Σύμφωνα με τον γνωστό αμερικανό δημοσιογραφό και αναλυτή Wayne Madsen, πρόσφατα βγήκε στην επιφάνεια οτι ο Ραμ έχει ενεργό φάκελο στο FBI, με κατηγορίες για κατασκοπεία για λογαριασμό του Ισραήλ (δηλαδή της Mossad)

Ο ρόλος του Ραμ ως πληροφοριοδότη των Ισραηλινών ελέγχεται και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, αν και πολλά στοιχεία συνηγορούν στο οτι ο ίδιος ενημέρωνε πρώτα τους Ισραηλινούς για το θέμα και μετα τους Αμερικανούς και δη τους άμεσα ενδιαφερόμενους, δηλαδή τους Δημοκρατικούς!!



(από Εθν.Θέματα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου