Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

υποθέσεις...

Ας κάνουμε μερικές υποθέσεις.

Ας υποθέσουμε πως ο Λένιν, κατά την περίοδο του Ψυχρού πολέμου, είχε αμερικανική υπηκοότητα, διέμενε ως μειονοτικός στις ΗΠΑ , αλλά συχνά-πυκνά πεταγόταν μέχρι την "μητέρα" πατρίδα για να αγορεύσει (με πύρινους λόγους) εναντίον της Χώρας που κατοικεί.
Θα το δεχόταν αυτό η ΗΠΑ (σε επίπεδο Λαού και πολιτικής-πολιτειακής ηγεσίας);

Ούτε σαν αρρωστημένο αστείο...






Θα δέχονταν ποτέ το Ισραήλ να έρχονται ,συχνά-πυκνά, "περιφερόμενοι" Ναζιστές και να παρευλαύνουν σε μειονοτικές περιοχές του Ισραήλ χωρίς να αντιδρά κανείς (σε επίσημο επίπεδο);
μετά να πήγαιναν, οι μειονοτικοί Γερμανοί διαμένοντες στο Ισραήλ, στην Γερμανία και να βγάζαν λόγους σε πάνελ που από πίσω θα είχε κρεμασμένη την σβάστικα;

Ούτε για πλάκα...



ε λοιπόν εδώ στην Θράκη, τα πάντα μπορούν να συμβούν.
Μπορεί να πηγαίνει ο κάθε ψευδομουφτής ανερυθρίαστα στην (γενοκτόνο) μαμά πατρίδα, να λασπολογεί-υβρίζει-κατηγορεί την Ελλάδα και να γυρνά πίσω στους τοπικούς γλείφτες χωρίς καμμιά συνέπεια!
Να φωτογραφίζεται πίσω από την φασιστοναζιστική τρομοκρατική οργάνωση των γκρίζων λύκων (η οποία είναι υπεύθυνη για απαγωγές-δολοφονίες-παρακρατικές δραστηριότητες-ναρκωτικά-μαύρο χρήμα κλπ και που μπροστά της ωχριούν και οι πλέον φασιστικές οργανώσεις των νεοναζιστών του πρώην Ανατολικού Μπλόγκ..), χωρίς να επεμβαίνει εισαγγελέας με το που πατάει το πόδι του σε Ελληνικό και Ευρωπαϊκό έδαφος!!

να χαριεντίζεται σε πάνελ με , φόρα παρτίδα, την αποσχιστική-υπονομευτική σημαία της Τ.Δ.Θ. χωρίς να αισθάνεται υπόλογος για τίποτα, όταν επιστρέφει στην Θράκη.
Αν όλα αυτά δεν είναι ποινικά κολάσιμα αδικήματα κακουργηματικού βαθμού-εσχάτη προδοσία, τότε τί είναι;
Πότε θα συλληφθεί ο ψευτοψεύτης Μέτε;
Όταν τα "όνειρά" του γίνουν πραγματικότητα;




skymnos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου