Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ο Δήμαρχος και οι αδερφές του ελέους...

        http://ts1.mm.bing.net/images/thumbnail.aspx?q=420926139116&id=8c6033946a7299c1d4af27c9f0c453cd&url=http://www.clevernews.gr/images/stories/ellada/politiki/mpoytaris.jpg

Επιτέλους! Ο Δήμαρχος που όλοι περιμέναμε. Ο Δήμαρχος που πιάνει τον σφυγμό της κοινωνίας. Ο Δήμαρχος που διαβαθμίζει τις προτεραιότητες. Ο Δήμαρχος που φέρνει την νέα εποχή στις άθλιες-συντηρητικές κοινωνίες μας. Ο Δήμαρχος που θα μας ενσταλάξει Ευρώπη.
Ο Δήμαρχος που θα μεταμορφώσει την πόλη προς το καλύτερο. Ο Δήμαρχος που ξέρει τί λείπει από την τραγική μας πραγματικότητα. Ο Δήμαρχος που ξέρει πως να αντιμετωπίσει τα κενά και τα μελανά σημεία αυτού του τόπου.
Μετά από το φοβερού συλλήψεως σχέδιο να φτιάξει μνημείο Κεμαλιστών , μας (ξανα)εκπλήσσει ευχάριστα με την πρόθεσή του για διοργάνωση αδερφοπαρέλασης (ή πουστοπασαρέλας, στην κοινώς καθομιλουμένη).
Είναι ο Δήμαρχος Μπουτάρης που μας ήρθε ως μάννα εξ ουρανού (ή ως η χαρά του τιγκιτάγκα).  Η Θεσ/νίκη (κι όχι μόνο) θα αρχίσει να ελπίζει πως μπήκαν σε μιά ιεραρχία τα προβλήματά της και όσα της λείπανε για να γίνει μιά σύγχρονη βιώσιμη πόλη.
Ζήτω οι κουνιστές χουρμαδιές! Ζήτω το Οθωμανικό δίκαιο!
Τέρμα τα προβλήματα! Τέρμα η μιζέρια!  Ας εκδηλωθούμε όλες!!  Καλέ ούού...


Y.Γ. η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί με την συγχρηματοδότηση της προοδευτικής-φιλομεταναστευτικής-φιλογκέϋ εκπομπής "Ράδιο Αρβύλα"


                   http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQnhJERc2CHN3vGVqLd7KNnDiRk6dobenC_EtMYRMC2eGUBFhy7FA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου