Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

καθησυχαστικές δηλώσεις για τα τηλεοπτικά προγράμματα

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS1T4pCjeAjRZ8P47_Ldmmj6ZOXYiKwKaPX_B-8st0tvgwztkUzRQ

Απάντηση του  ΑΡΣΙΚΤ (Ανώτατου Ραδιοτηλεοπτικού  Συμβουλίου Ιδιωτικών-Κρατικών Τηλεοπτικών Σταθμών)  προς επιστολή ανησυχίας Συλλόγου Ελλήνων Τηλεθεατών

Aγαπητοί τηλεθεατές.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε (και να σας καθυσηχάσουμε) για τα νέα ψυχαγωγικά προγράμματα της ιδιωτικής  μα και της κρατικής τηλεοράσεως.
Λίαν συντόμως ξεκινά μιά ψυχαγωγική εκπομπή "ριάλιτι" όπου 7 γνωστές Ελληνίδες νοικοκυρές  θα σας παραδίδουν μαθήματα εκπορνεύσεως και υστερίας. Επίσης ξεκινά σίριαλ το οποίο θα έχει ώς κεντρικό θέμα τις ανησυχίες και τις τιτάνιες προσπάθειες μερικών μή φανατικών ανδρών να διαπρέψουν σε κάποια σχολή χορού. Στην συνέχεια έρχεται και άλλο καινούργιο "ριάλιτι" με θέμα τον γάμο (όχι του Καραγκιόζη) όπου θα μας αποκαλύπτουν όλα όσα προηγούνται ενός (κιτς)γάμου (μεταξύ δύο ξιπασμένων).
Φυσικά θα πρέπει να σας τονίσουμε πως το next top model ολοκληρώνει την (πρόστυχη)αποστολή του με μιά νέα αποστολή (αυτήν την φορά αποεθνικοποιήσεως) με το να σας παρουσιάσει το τελευταίο αγωνιώδες επεισόδιο του στην Ιστανμπούλ (Κων/πολη) για να προσδώσει το απαιτούμενο κύρος ως μιά εκπομπή που σέβεται τον εαυτό της αλλά και τις τηλεθεάτριές της.
Τα υπόλοιπα βαίνουν όπως έχουν.
Τουρκοσίριαλ-τουρκοδιαφημίσεις για τουρκοταξίδια-τουρκοντοκυμαντέρ θα συνεχίσουν να προβάλλονται κανονικά.
Τέλος θα πρέπει να σας καθησυχάσουμε και να σας διαβεβαιώσουμε πως δεν θα απασχολήσουν τα εθνικά τηλεοπτικά προγράμματα οι εξελίξεις στον Αραβικό κόσμο, στην κατεχόμενη Κύπρο, στην Τουρκία κλπ ως ήσσονος σημασίας. Άλλωστε αυτήν την επαφή με τον έξω κόσμο την έχουν αναλάβει σοβαροί δημοσιογράφοι οι οποίοι καλύπτουν με ενδελεχή ρεπορτάζ τα όποια ζητήματα των σχέσεών μας με τον έξω κόσμο(όπως και οι ίδιοι δημοσιογράφοι  μας διαφωτίζουν για τις σχέσεις μας με τους νεοφερμένους αλλοδαπούς, την προβολή της ξενοφοβίας των Ελλήνων, τα φασιστικά αντανακλαστικά της ελληνικής κοινωνίας κλπ).


                  Σύνθημά μας:
  ο ύπνος θρέφει τα παιδιά κι ο ήλιος* τα  μοσχάρια

*τηλεόραση=ήλιος εις την Ελλάδα...

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT4TcBzMvcMrtzsXOCguH0IcmsMnQV3uaOnbLvydCWZSFh6UQfUyAhttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTiqGtB3e2-aoyjseFZ7vfbpHpkXjTIsNR5nIa0q9l93yLe8IBO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου