Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Δελτίο τύπου



To Κίνημα Ανεξαρτήτων Πολιτών-Σπίθα του Μίκη Θεοδωράκη αντιστέκεται ήδη έναν χρόνο στην ολοένα και αυξανόμενη κατάλυση της δημοκρατίας και της εθνικής κυριαρχίας στη χώρα μας.

Αντιπροσωπεία του Κινήματος, αποτελούμενη από συναγωνιστές που συνέβαλαν στην αντίσταση κατά της Χούντας, καταθέτει στεφάνι, αποδίδοντας φόρο τιμής στους νεκρούς και τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου, στις 17 Νοέμβρη του 2011, στις 10:00 π.μ.


Σπίθες του Κινήματός μας θα συμμετάσχουν

στην προγραμματισμένη πορεία της 17ης Νοέμβρη καλώντας τον ελληνικό λαό να ενωθεί μαζί μας για να εκδηλώσουμε από κοινού και δυναμικά την αντίστασή μας στη νέα στρατοκρατία.

Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών - Σπίθα εκφράζει την ευγνωμοσύνη όλων μας σε όσους υπεράσπισαν την αξιοπρέπεια, την εθνική υπερηφάνεια, την ελευθερία και τα δημοκρατικά αιτήματα του λαού μας.
Σήμερα που τα αιτήματα του αντιδικτατορικού αγώνα δεν έχουν ακόμη δικαιωθεί, σήμερα που ο Ελληνικός λαός στενάζει κάτω από μια νέα κατοχή, σήμερα που όσο ποτέ είναι επίκαιρα τα αιτήματα της εθνικής ανεξαρτησίας, της λαϊκής κυριαρχίας και πατριωτικής αναγεννήσεως, το κίνημά μας καλεί τον ελληνικό λαό, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους φοιτητές και όλα τα κοινωνικά στρώματα που θίγονται από τα μνημόνια να συστρατευτεί μαζί μας σε αγώνα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούςΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

                           http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSDCpvqwPLUHE4Fd83fvf1y8AUDZJ-oIEVlXllhiaAeuEN0-GpX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου