Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ξεσκεπάζουμε το ψέμμα

Η κ.Ρεπούση ξεσκεπάζει τον βρώμικο ρόλο των εθνικιστών.
Σε συνεργασία με μιά ομάδα λαμπρών και καταξιωμένων ερευνητών (Ν.Θεοδωρίδης-Πάνος Δημητράς- καθηγητής Βερέμης- Θ.Δραγώνα- Γρ.Βαλλιανάτος- Πέτρος Τατσόπουλος- Αχμέτ Μέτε- Αμπ.Ντεντέ) αποδεικνύουν τα ψεύδη των ελληνόφωνων πλιατσικολόγων της Μικράς Ασίας και ξεσκεπάζουν την κατασκευασμένη- δήθεν- γενοκτονία, με μία και μόνο φωτογραφία.


Στην παραπάνω φωτογραφία οι εξεγερμένοι κατσαπλιάδες ελληνόφωνοι παριστάνουν τους σκοτωμένους θέλοντας να προκαλέσουν την διεθνή κατακραυγή εναντίον του ευγενούς τουρκικού έθνους. Η σκηνοθετημένη φωτογραφία, με τους δήθεν δολοφονημένους (και τους καταβεβλημένους παπάδες επάνω από τις σωρούς τους), είναι αποτέλεσμα μιάς καλοστημένης φάρσας. Δεν ξεγελάνε κανέναν παρά μόνο τους αφελείς και τους ελληνοφασίστες.




Το κείμενο προσυπογράφει κι ο εξέχων Ολλανδός πολιτικός ο οποίος είχε την καταπληκτική ιδέα να κατονομάσει αυτήν την χώρα, πέραν από μυθολογικές και φαντασιακές προσεγγίσεις, με τον πιό εύγλωττο τίτλο ο οποίος αρμόζει σε αυτό το μόρφωμα και το οποίο θέλει να έχει σχέση με την κοιτίδα της Δημοκρατίας και του Πολιτισμού, την Ελλάδα. 
Πρώην Οθωμανική Δημοκρατία της Γραικίας.
 Αυτό και μόνο το όνομα μας αξίζει και μας αντιπροσωπεύιε!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου