Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

                      Ανακοινώσεις κομμάτων σχετικά με τις εκλογές

ΝΔ: " θα επαναφέρουμε, τελικά, την κυρία Μητσοτάκη διότι καταλάβαμε πόσο πολύ μας έλειψε και πόσο πολύ τις λείψαμε. Όσα είπαμε, νερό κι αλάτι. Ζήτω η ανακύκλωση!!"

ΠΑΣΟΚ: "καλούμε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου να συμπράξουν μαζί μας για να μοιραστούμε το ξύλο....εεε εννοούμε να μοιραστούμε την ευχαρίστηση από το σώσιμο της χώρας"

ΚΚΕ: "στέλνουμε αυστηρή προειδοποίηση σε όσους δεν είναι εγγεγραμμένοι στους κομμουνιστικούς καταλόγους (οι ίδιοι ή οι πρόγονοί τους) να μην τολμήσουν και ψηφίσουν ΚΚΕ διότι μας δυσκολεύουν. Θέλουμε συνταγματικά να κατοχυρωθεί εκλογικό πλαφόν 7% για το ΚΚΕ. Οι αστικές δυνάμεις και τα μονοπώλια δεν θα περάσουν τα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια εναντίον των λαϊκών στρωμάτων και της εργατιάς"

ΣΥΡΙΖΑ: "θέλουμε να κυβερνήσουμε αλλά όχι αμέσως. Θέλουμε έναν εύλογο χρόνο προσαρμογής γύρω στα 85 χρόνια ώστε οι συνιστώσες μας να αποφασίσουν το μοντέλο διακυβέρνησης"

ΔΗΜΑΡ: "περιμένουμε εντολές από τα αφεντικά μας. Ουδέν σχόλιον"

Ανεξάρτητοι Έλληνες: "στείλαμε προηγουμένως δηλώσεις αλλά αυτές που δημοσιεύθηκαν δεν ήταν δικές μας. Η συγκεκριμένη δήλωση είναι η επίσημη του κόμματος αλλά δεν προέρχεται από εμάς. Θα σας στείλουμε τις επόμενες τοποθετήσεις μας αλλά θα αρνηθούμε πως είναι οι γνήσιες..."

Χρυσή Αυγή: "#$@$%&&*&)*&^%^&$^$#%$$@^%$#^&*(&^^&^ γαμώ το κέρατό σας" 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου