Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

όλο το παρασκήνιο

Όλο το παρασκήνιο των συγκλονιστικών γεγονότων, που θα πρέπει να απασχολήσουν την ελληνική (αλλά και παγκόσμια) επικαιρότητα τουλάχιστον για μία τετραετία...

Το χρονικό της υπόθεσης:
-Γαμώτο μου, θα πρέπει να σκεφτώ κάτι για να αποπροσανατολίσω την κοινή γνώμη, να μην ασχολούνται με τις μαλακίες που έχω κάνει μέχρι σήμερα και να τους πείσω πως για όλα τα δεινά φταίνε αυτοί και η Χρυσή Αυγή. Ά, σκέφτηκα κάτι. Θα το πώ και στον Αντωνάκη.


-Λοιπόν, Αντωνάκη, σκέφτηκα κάτι καλό για να ασχοληθεί η κοινή γνώμη ούτως ώστε εμείς να λέμε ελεύθερα τις μαλακίες μας προς τους ψηφοφόρους. Άκου να δείς. Θα κάνουμε μιά καλή τηλεοπτική προβοκάτσια με κανέναν γνωστό οξύθυμο ακροδεξιό της Χρυσής Αυγής. Θα τον καλέσουμε σε καμμιά τηλεοπτική εκπομπή και "ζωντανά" θα τον φέρουμε στα όριά του, που δεν θέλει και πολύ για να 'ρθεί, πλακώνοντας κάποιον στο ξύλο. Έτσι καί αποπροσανατολίζουμε την κοινή γνώμη από τα σημαντικά προβλήματα, καί θυματοποιούμε πάλι την αριστερά, καί ξυπνάμε πολώσεις του παρελθόντος, καί κάνουμε να νιώθουν ένοχοι όσοι ψηφίσαν από αντίδραση Χρυσή Αυγή ξαναγυρνώντας τους πίσω στα κομματικά μαντριά μας. Καλό ε;; Θα αρχίσουμε να μιλάμε μετά για "αυγά του φιδιού", για "δημοκρατίες", για "φαινόμενα που δεν αρμόζουν στην δημοκρατία μας" και άλλες παπαριές που τις έχουμε γραμμένες στα αποτέτοια μας. Τί λές;


-Χο, χο, χο καλό ακούγεται. Ποιός όμως θα το οργανώσει;
-Μα θα σου βρώ αμέσως το κατάλληλο άτομο. Ένα τηλεφωνηματάκι θα κάνω.
-Ντριν, ντρίν, ντρίν
-Έλα, ποιός; Είμαι στον αέρα, λέγετε γρήγορα. Ά κύριε Βενιζέλο μου. Γιά λέγετε. Μ μ μ μ μ μ μ μ μ... Πολύ καλή ιδέα αλλά εγώ δεν μπορώ γιατί ήδη τα άκουσα τα μπινελίκια μου. Θα σου βρώ τώρα αμέσως κάναν άλλον. Θα το πώ στην Όλγα.
- αχ σας ευχαριστώ. Πολύ καλή πρόταση αλλά θα λείπω αυτές τις ημέρες σε Σαλέ της Αυστρίας για να κάνω μεζανπλί. Πέστε το στον Γιάννη.
-Χμ, δεν ακούγεται κι άσχημο αλλά φοβάμαι μην μου ΄ρθει καμμιά ανάστροφη και, αχ,  τα μαγουλάκια μου πονέσουν. Πέστε το σε κανέναν ελαφρύ φανφαρόνο. Νά, πέστε το στον Παπαδάκη. Χαμπάρι δεν θα πάρει.
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Αν και δεν κατάλαβα τί ακριβώς θέλετε...


- Χμ, ωραία μέχρι εδώ. Πρέπει τώρα να βρώ και κάποιον για να φάει τις ανάστροφες. Θα πώ την Μαρία που την έχουν όλοι άχτι. Εδώ που τα λέμε τις αξίζουν, γενικώς, μπάτσες.


- Αχ Βαγγέλη μου φοβάμαι μήπως μετά συνωστισθώ και δεν βρώ την έξοδο από τα στούντιο και με χουφτώσουν. Είμαι και όμορφη κοπελίτσα... Πέστε κανέναν που γουστάρει σαδομαζοχισμό και φάπες. Νά , πέστε τον Νασούλη


- αχ, αχ, αχ τέλεια ακούγεται. Χαστούκια από ακροδεξιό;; αχ, αχ, αχ πολύ γκαβλιάρικα πράγματα αλλά δεν μπορώ γιατί θέλω να είμαι σινιέ για την πουστροπαρέλαση-gay parade. Θα είμαι η βασίλισσα της παρέλασης και θέλω τα μαγουλάκια μου να είναι κόκκινα κι όχι μελανιασμένα. Κάποια άλλη φορά. Πέστε τον Πετράκη, που θέλει να το παίξει και θύμα μετά την μαλακία που έκανε όταν επιτέθηκε κι αυτός "ζωντανά" στον πολιτευτή της "Δράσης".
- ωχ ρε γαμώτο. Καλό είναι αλλά δεν μπορώ γιατί μόλις πριν λίγες μέρες έκανα κάτι αντίστοιχο και ευτυχώς επειδή είμαι (δήθεν) αριστερός δεν δόθηκε συνέχεια. Άσε καλύτερα να μην το θυμηθούνε. Άλλωστε θέλω κι εγώ να πάω στην gay parade. Τί αριστερός (του κώλου) είμαι αν δεν λάβω μέρος;;
Πέστε κανέναν τσαμπουκαλή που τα γουστάρει αυτά. Νά , πέστε την Λιάνα.
-Ίσα ρε μόρτες. Τσού ρε τσουρόμαγκες. Θα σας τον κάνω εγώ τούρμπο τον τραμπούκο. Θα τον πλακώσω και στις μπούφλες. Θα τον γ@@@σω τον φασίστα. Δώσε πράμα..


- Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ. Είστε όλοι από ένα κομμάτι μάλαμα , αν και δεν κατάλαβα πολλά...





κάπως έτσι, λοιπόν, έγιναν τα πράγματα...

2 σχόλια:

  1. Εξαιρετικό!!
    Έπρεπε νά γράφεις σενάρια γιά σατυρικά έργα!
    Θά προσπαθήσω νά τό κάνω video, μέ ομιλούσες φιγούρες, σέ 3D.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάντο και στείλτο μου κιόλας.
    Νά ΄σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή