Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

τί καλοί συμπολίτες...

O ¨ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΣ¨ ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΗ ΑΓΙΑΖΜΑΛΙ….

Posted on Ιουλίου 5th, 2012
Κείμενο του Ιστολόγιου 5/7/2012 (tourkiknea.gr)
Έχουμε αναφερθεί και άλλη φορά στον κύριο Αλή Αγίαζμαλι. Γεννήθηκε στις  22/2/1944 στο χωριό Αγίασμα του νομού Ροδόπης. Μετανάστευσε στην Γερμανία, όπου ασχολήθηκε ενεργά με την οργάνωση σε συλλόγους των τουρκόψυχων από την Ελλάδα. Ως εκ τούτου, του αφαιρέθηκε η ιθαγένεια (μετά καταργήσαμε αυτό μας το δικαίωμα…) και έτσι όταν συνταξιοδοτήθηκε πήγε και εγκαταστάθηκε στην Προύσσα όπου και μένει μέχρι σήμερα.  Χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης μεταξύ των τουρκόψυχων της περιοχής μας. Στην φωτογραφία πάνω είναι δεύτερος από αριστερά και τον βλέπουμε μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς.
Αυτό το άτομο λοιπόν που στην προσωπική του ιστοσελίδα κάθε μέρα ξερνά μίσος για την Ελλάδα κάθε τόσο διαμαρτύρεται γιατί λέει επί πολλά χρόνια δεν του έδιναν βίζα. Τελικά πέρσι (2011) του δώσαμε και ήρθε.
Θέλοντας λοιπόν να συμβάλλουμε και εμείς ως ιστοσελίδα στην ¨κατανόηση του άλλου¨ είπαμε να αναρτήσουμε μερικές  από τις αναρτήσεις που έκανε στην προσωπική του ιστοσελίδα αυτό το άτομο. Για δείτε.
Η παραπάνω φωτογραφία είναι ειρωνική, καθώς αριστερά γράφει ¨Τούρκος στρατιώτης¨, δεξιά  ¨Έλληνας στρατιώτης¨ και επίσης γράφει ¨Κοίτα τον τύπο…¨ Σχολιάζει λοιπόν πάνω από την εικόνα πόσο άρχοντας είναι ο Τούρκος στρατιώτης και τονίζει την εμφανή διαφορά μεταξύ των δύο… Δίπλα λοιπόν σε αυτή την αφίσα έχει αναρτήσει την φωτογραφία του γιού του που υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις και δείτε πως σχολιάζει.

¨Αγαπητοί αναγνώστες μου. Αυτός είναι ο γιός μου. Δυτικοθρακιώτης από μάνα και πατέρα ολοκλήρωσε την θητεία του σαν ¨Κομμάντο-σκορπιός¨. Η ματιά του γιού μου μπορεί να κάνει τον Έλληνα στρατιώτη να τα κάνει πάνω του από τον φόβο. Ο Σερίφ Αγίαζμαλί λέει : Τραβήξου πίσω ρε μαλάκα !…Βγάλε την φούστα σου κι έλα.¨

Σε άλλη του ανάρτηση προφανώς περιχαρής  από αυτό που βλέπει δημοσιεύει φωτογραφία με νεκρ0ύς ΠΚΚδες που συνοδεύει με βρισιές . Προσέξτε πως πλην του πρώτου οι άλλοι φαίνεται να έχουν χαριστική βολή στο κεφάλι…
Στην παραπάνω φωτογραφία τον βλέπουμε ομοτράπεζο με τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς.

Το απόκομμα από εφημερίδα που δημοσιεύει είναι από την εισβολή στην Κύπρο και δείχνει τον τουρκικό στρατό να έχει καταλάβει ελληνικό στρατόπεδο.

Εδώ ο κύριος Αγίαζμαλί μας δείχνει την ευγένεια του τουρκικού στρατού απέναντι στους νεκρούς  ΠΚΚδες !!!

Αυτή θα πρέπει να είναι η αγαπημένη του ανάρτηση !
Λοιπόν, το μήνυμα μας προς τον κάθε έναν σαν και αυτόν είναι σαφές :
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ καραγκιόζη…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου