Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

εγγραφείτε όλοι στον ΣΥ.ΤΟΥ.ΦΙ.ΤΟΥ

Ο Σύλλογος ΣΥ.ΤΟΥ.ΦΙ.ΤΟΥ (ΣΥλλογος ΤΟΥρκολάγνων και ΦΙλων ΤΟΥρκοσίριαλ) διοργανώνει την πρώτη του Πανελλήνια συγκέντρωση στην Θεσ/νίκη σε ξενοδοχείο κοντά στο σπίτι του μεγάλου ηγέτη των τούρκων αδερφών μας, Κεμάλ Ατατούρκ.
Η θεματολογία του συνεδρίου είναι η εξής:


*Οργάνωση καμπάνιας σε όλην την ελληνική επικράτεια ώστε να διαφημίσουμε τις καλές πλευρές των τούρκων αδερφών μας

* Σύνταξη έγγραφης έκκλησης προς τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια ώστε πρωί-μεσημέρι-βράδυ-ξημερώματα να παίζουν non stop τουρκοσίριαλ.

*Παράκληση προς τους τούρκους παραγωγούς να σκηνοθετήσουν ένα νέο τουρκοσίριαλ με πολύ αίμα (ελληνικό) και πολύ σπέρμα (τουρκικό).

*Διοργάνωση εκδρομής στην τουρκία στα μέρη όπου γυρίστηκαν αυτά τα θαύματα της 7ης τέχνης και κατάθεση στεφάνου στο μαυσωλείο του μεγάλου κοινού μας ηγέτη Κεμάλ.

*Συγκέντρωση χρημάτων για να αγοραστεί ένα κομμάτι από κάποιο ρούχο του Ονούρ (πουκάμισο, κάλτσα, σώβρακο) και να εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα για τα μέλη του Συλλόγου μας (κι όχι μόνο). 

*Επιδίωξη για αγορά κάποιας από τις αποξηραμένες κουράδες της Ζεχραζάτ ή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς για μόνιμη φύλαξή της στα γραφεία του Συλλόγου μας.

*Έγγραφη δήλωση συμπαράστασης προς τα παιδιά του αντιεξουσιαστικού χώρου τα οποία υποστήριξαν τον κύριο Μπαχτσελί ο οποίος δέχθηκε άναδρη και απρόκλητη επίθεση από φασίστες Έλληνες κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Θεσ/νίκη.

*Συλλογή υπογραφών για να πιεστεί η κυβέρνηση ούτως ώστε να δημιουργήσει νέο Υπουργείο με τίτλο Υ.ΜΕ.ΠΡΟ.Τ. (Υπουργείο ΜΕριμνας και ΠΡΟώθησης Τουρκοσίριαλ)
 
* Προώθηση της ιδέας, ιδίως προς τους νέους γονείς, να δίδονται στα παιδιά τούρκικα ονόματα, εύηχα και καλλιτεχνικά, με το σκεπτικό της ώσμωσης προς όφελος της κοινής ελληνοτουρκικής κουλτούρας (π.χ. Κερέμ, Μπουντούρ, Τσουκάλ, Μπουνταλά, Κομσού, Ζουμπιέ, Χαϊβάν, Τσογλάν, Καφ καφ κλπ) 

*Άμεση εφαρμογή οθωμανικού δικαίου για όλα τα αδικήματα...




Παρακαλείσθε εντός 10 ημερών να καταθέσετε τα δικαιολογητικά σας προκειμένου να εξασφαλίσετε θέση ως σύνεδροι.  Θέσεις περιορισμένες. Το φέσι στο κεφάλι σας είναι προαιρετικό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου