Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

μόνο εσείς έχετε μάνες;;


«Και οι αστυνομικοί έχουν μάνες» έγραψε σε ένα χαρτόνι μια μητέρα το μεσημέρι της Τετάρτης, και δίχως δεύτερη σκέψη πήγε έξω από τα δικαστήρια Κοζάνης, όπου είχαν μεταφερθεί οι τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και έστειλε το δικό της μήνυμα.
Ποια είναι όμως η η Λιάνα Τσολερίδου, η μητέρα του 22χρονου αστυνομικού που έσπευσε να υπερασπιστεί την τιμή του γιου της και του Σώματος του οποίου υπηρετεί;
Η κυρία Τσολερίδου είναι μητέρα 4 παιδιών, ο σύζυγός της είναι αγρότης ενώ η ίδια έχει φορτηγό με το οποίο μεταφέρει, εδώ και δέκα χρόνια, για λογαριασμό της ΔΕΗ τέφρα στα παλιά ορυχεία.
Κατοικεί στον Άγιο Δημήτριο, ένα μικρό χωριό δίπλα στο εργοστάσιο της Πτολεμαΐδας.
Στην Κοζάνη κατέβηκε χθες για μια προσωπική της υπόθεση στα Δικαστήρια. Είδε στην τηλεόραση τις μητέρες των ληστών του Βελβεντού να υπερασπίζονται τα παιδιά τους και αποφάσισε να γράψει κι εκείνη ένα πανό και να το δείξει στους αντιεξουσιαστές.
«Δεν ήθελα να στείλω κάποιο πολιτικό μήνυμα, απλώς ένοιωσα την ανάγκη να απαντήσω με κάποιο τρόπο στους γονείς των συλληφθέντων που δήλωσαν ότι είναι υπερήφανοι γι'αυτούς. Κι εγώ είμαι υπερήφανη για το παιδί μου που είναι περίπου συνομήλικος των συλληφθέντων, είναι 22 ετών και αστυνομικός» δηλώνει χαρακτηριστικά στα «Νέα» η ίδια.
      
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου