Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

πρόταση ΔΗΜΑΡ

Η ΔΗΜ.ΑΡ. έχει πρόγραμμα και απαντήσεις σε όλα και γιαυτόν τον λόγο καταθέτει στην βουλή τροπολογία όπου μεταξύ άλλων θα ζητά την καθιέρωση της 11ης Φεβρουαρίου ως "ημέρας τουρκικών σίριαλ" καθώς εκείνην την ημέρα έκανε πρεμιέρα, στην ελληνόφωνη τηλεόραση, η καταπληκτική νέα τουρκική τηλεοπτική σειρά "Φατμαγκιούλ". 

Θα προτείνει την θέσπιση "τουρκικής εβδομάδας" όπου όλες οι ημέρες θα είναι ημιαργίες. Θα συνδιοργανώνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις και θα καταργηθούν  οι συνοριακοί έλεγχοι, τα διαβατήρια και οι βίζες καθ' όλην την διάρκεια της εβδομάδος προκειμένου να επιτευχθεί η απρόσκοπτη έλευση των Τούρκων αδελφών μας. Η τροπολογία θα προτείνει, επίσης, και το τσιπάρισμα όλων όσων διακατέχονται από εθνικιστικά στερεότυπα, μισαλλοδοξία και στείρο πατριωτισμό προκειμένου να μην χαλάσουν το εορταστικό κλίμα των ημερών μεταξύ των δύο λαών καθώς θα ελέγχεται η κάθε τους κίνηση και σε περίπτωση παρεκτροπής ή διαμαρτυρίας θα επεμβαίνουν άμεσα τα ειδικά σώματα ασφαλείας ΓΕ.ΣΩ.ΔΙ.Α.Τ. (ΓΕνιτσαρικά ΣΩματα ΔΙωξης ΑντιΤουρκισμού) που θα δημιουργηθούν για αυτόν τον σκοπό. Μεταξύ άλλων θα επιτρέπεται, την συγκεκριμένη εβδομάδα, η κτηνοβασία, οι βιασμοί και ο ξυλοδαρμός συζύγων για να νιώθουν άνετα οι εκλεκτοί καλεσμένοι μας.
 Προτείνουμε ως ισόβια μέλη της επιτροπής, τα οποία θα επιβλέπουν την εύρυθμη λειτουργία της όλης οργάνωσης, να αποτελούνται από τους: Ρεπούση Μαρία- Νάσο Θεοδωρίδη- Γιάννη Μπουτάρη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου