Κυριακή 14 Απριλίου 2013

άλλαξε ο Μανωλιός...

Αλλαγή φρουράς στο ΚΚΕ μετά από 22 χρόνια! Τί ειπώθηκε στο συνέδριο του κόμματος, το οποίο τελείωσε πριν καν αρχίσει! Όλες οι δηλώσεις!


Αλέκα Παπαρήγα:
"δεσμεύτηκα για εκλογή νέου ΓΓ του κόμματος αλλά επειδή οι εκλογές και οι ψηφοφορίες παραπέμπουν σε αστικά κόμματα, τα οποία ρουφούν το αίμα του εργαζόμενου λαού, προχωράω κατευθείαν σε αμεσοδημοκρατική παράδοση της ηγεσίας στον σύντροφο Κουτσούμπα με την διαταγή να μην αποχωρήσει ποτέ από την ηγεσία του κόμματος εκτός κι αν πεθάνει ή αν αποφασίσει ο ίδιος να παραιτηθεί μετά από έξωθεν διαταγή. Τον διατάσσω να πεί ΟΧΙ σε κάθε συνεργασία με οποιονδηποτε και ιδίως με όσους μας έχουν προδώσει στο παρελθόν, φεύγοντας από το γνήσιο σώμα της κομμουνιστικής αριστεράς, και οι οποίοι έχουν δημιουργήσει οποιαδήποτε άλλη φράξια ή πολιτικό σχηματισμό χωρίς την έγγραφη άδειά μας. Τα μονοπώλια καραδοκούν και ετοιμάζουν νέα επίθεση στις λαϊκές μάζες και στους εργαζόμενους κι ο καπιταλισμός είναι αποδεδειγμένα ο νούμερο ένα εχθρός του λαού. Ο αγώνας και οι λαϊκές κινητοποιήσεις είναι η απάντησή μας στην νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της ασυδοσίας."


Δ.Κουτσούμπας
"συντρόφισσα Αλέκα σε ευχαριστώ που με συνοπτικές δημοκρατικές διαδικασίες με ανακήρυξες ΓΓ του ιστορικού ΚΚΕ, το οποίο αποτελεί ίσως και το τελευταίο απολίθωμα του είδους του στην Ευρώπη. Ένα πράγμα έχω να δηλώσω κι εγώ: Τα μονοπώλια καραδοκούν και ετοιμάζουν νέα επίθεση στις λαϊκές μάζες και στους εργαζόμενους κι ο καπιταλισμός είναι αποδεδειγμένα ο νούμερο ένα εχθρός του λαού. Ο αγώνας και οι λαϊκές κινητοποιήσεις είναι η απάντησή μας στην νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της ασυδοσίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου