Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

στήριξη Μπουτάρη προς Σαρρή

Επιστολή του Μπουτάρη προς τον παραιτηθέντα υπουργό οικονομικών της Κύπρου κ.Σαρρή.

Φίλε Μιχαλάκη,
με λύπη αλλά και χαρά έμαθα για την παραίτησή σου. 
Λύπη ένιωσα γιατί θα μπορούσες να μείνεις λίγο ακόμα στην Κύπρο και να ξεπουλήσεις κι άλλο αυτό το τρισκατάρατο νησί το οποίο εδώ και χρόνια στέκεται εμπόδιο στην προσέγγισή μας με την φίλη Τουρκία. Με μνημόσυνα για την ΕΟΚΑ και παρωχημένους εθνικισμούς σιχαίνομαι και μόνο που ακούω το όνομα Κύπρος. Θα ευχόμουν μιά ώρα αρχύτερα να αποτελείωνες την όποια δουλειά σου ανέθεσαν οι δυνάμεις της προόδου και του εκδημοκρατισμού. Τέλοσπάντων, κι αυτά που έκανες αυτό το σύντομο διάστημα της παραμονής σου ως υπουργός, αρκούν και με το παραπάνω. 
Από την άλλη χάρηκα γιατί τώρα τελευταία σε είχα χάσει από την "πιάτσα" με τα ομαδικά όργια και τις ανωμαλίες με εφήβους, ερπετά και αμφίβια. Άντε με το καλό να επιστρέψεις στις ερωτικές σου κατευθύνσεις και επιλογές διότι πολύ μας έλειψες. 
Εγώ εδώ τα πάω μιά χαρά. Νά, προχθές άνοιξα ένα τζαμί για τούρκικη προσευχή, μπάς και καταλάβουν οι κωλοέλληνες τί τους περιμένει. Μετά έκραξα δημόσια όσους ονοματίζουν την Νότια Αλβανία ως "Βόρειο Ήπειρο", μετά απαξίωσα για ακόμη μιά φορά την περίοδο της Σαρακοστής, μετά πήγα σε ένα πάρτυ με ούζα, μετά έγινα σκνίπα κτλ κτλ. Τα ξέρεις, τα συνηθισμένα.
Άντε σε περιμένω να τα "πούμε" από κοντά.
Φιλάκια 
Τζόνυς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου