Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

να μας ζήσει!!!!

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !!!

Μιά καινούργια μέρα ανέτειλε καθώς η πριγκίπισσα Κέϊτ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.
Κάθε μέρα γεννιούνται στον κόσμο, κατά μέσο όρο, 432.000 παιδιά αλλά ο εγγονός του Κάρολου και δισέγγονος της Ελισσάβετ, είναι το μόνο τέκνο το οποίο μπορεί να φέρει την ελπίδα στον κόσμο.
Απόδειξη τα εκστασιασμένα πλήθη των Βρεττανών, κι όχι μόνο, τα οποία επί μερόνυχτα περίμεναν ξάγρυπνα έξω από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για την ανακοίνωση του χαρμόσυνου νέου.
Φυσικά αποζημιώθηκαν με το παραπάνω καθώς ο πλακούντας με τα κοιλιακά υγρά, αναμεμειγμένα με κόπρανα και ούρα της γέννας, πετάχτηκαν με μάνικα πάνω στα πλήθη τα οποία εκστασιασμένα δέχονταν την ευεργετική "βροχή". Λέγεται πως χρησιμοποιήθηκαν και τα βοθρολύματα από τις τουαλέτες των ανακτόρων καθώς τα κόπρανα της Κέϊτ δεν επαρκούσαν για όλο το πλήθος. 
Κατόπιν τούτου η πείνα, οι πόλεμοι, οι αρρώστιες, τα ναρκωτικά και λοιπά δεινά που μαστίζουν την ανθρωπότητα, ως εκ θαύματος, απαλείφθηκαν.
Μεγάλη συσκευαστική εταιρεία ανέλαβε την διαχείριση των περιττωμάτων του βασιλικού τέκνου, ήτοι την αποξήρανση των κοπράνων του και του εμετού του, τα οποία θα συσκευάζονται σε πολυτελή δέματα και θα εξάγονται σε 122 χώρες ως φυλακτά. Σε επίσημες αντιπροσωπείες άλλων χωρών θα δίδονται, ως αναμνηστικά, ό,τι περισσεύει από την ακράτεια της γριάς Ελισσάβετ, πάντα σε πολυτελή συσκευασία. Επίσης θα ανοιχτεί μουσείο "γέννας Κέϊτ" με πλούσιο υλικό από όλην την εγκυμοσύνη της (το σπασμένο προφυλακτικό, το τεστ εγκυμοσύνης, ο πρώτος υπέρηχος, οι τρύπιες κάλτσες του παππού, το σώβρακο του Ρόμπερτ, ο καθετήρας της γκατόγριας και λοιπά άκρως ιστορικά και ενδιαφέροντα εκθέματα). Υπολογίζεται πως η επισκεψιμότητα του μουσείου θα ανέρχεται σε 68.000 άτομα ημερησίως!! 
Αποφασίσθηκε και δημοψήφισμα, στην Μ.Βρεττανία, για το όνομα του νεογέννητου. Οι πολίτες από τις υπόλοιπες χώρες θα μπορούν να στέλνουν το μήνυμά τους μέσω κινητού στο dose_onoma_remalaka  κενό 006969 (χρέωση μηνύματος 455 ευρώ). Επιτρέπεται να ψηφίζει ο καθένας μέχρι 99 φορές.
Στην Ελλάδα το ΜΕΓΚΑ τσάνελ ανέλαβε τα τηλεοπτικά δικαιώματα από την πορεία ανάπτυξης του βασιλικού τέκνου, τα οποία και θα προβάλλονται με την μορφή "ριάλιτυ" για 16 ώρες την ημέρα. Όλα τα τούρκικα σίριαλ θα μεταφερθούν το μεσημέρι και αργά το βράδυ.
Τέλος στις πρεσβείες της Μ.Βρεττανίας σε όλον τον κόσμο θα δέχονται για τα επόμενα 55 χρόνια τα δώρα των υποτελών τους (από μία παρθένα κάθε νοικοκυριό ή το βάρος του νεογέννητου σε χρυσό ή εγγραφή τουλάχιστον 3 μελών από κάθε οικογένεια στις κατατόπους μασονικές στοές)

Άντε και να μας ζήσει!!!!


2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς η τεχνολογία μέχρι σήμερα δέν κατάφερε νά φτιάξει μία συσκευή η οποία θά μπορούσε νά βοηθήσει τόν άνθρωπο στήν εξέλιξη, αλλά καί στήν προστασία του από πολλές κακοτοπιές, ακόμη κι από τόν κακό εαυτό του.
    Μία συσκευή φορητή, μικρή σέ μέγεθος, ελαφριά, εύχρηστη, κάτι σάν ρολόϊ χεριού. Μέ δύο κλίμακες, μία σταθερή εκατοστιαία ή ποσοστιαία, ίσως καλύτερα χρωματική, (πράσινο-κίτρινο-κόκκινο), καί μία ακόμη γιά περιστασιακή καί ανά πάσα στιγμή χρήση. Η πρώτη νά δείχνει τήν γενική κατάσταση τού χρήστη, καί η δεύτερη νά αξιολογεί προτάσεις καί σκέψεις. Σέ περίπτωση κόκκινης ένδειξης νά υπάρχει ηχητικό σήμα.
    Εάν ποτέ υπάρξει τέτοια συσκευή, θά πρέπει νά ονομαστεί "Βλακόμετρο". Θά βοηθήσει πολλούς στό νά βελτιωθούν, αλλά θά προστατέψει καί αρκετούς από κακές επιδράσεις.
    Η χρήση νά είναι υποχρεωτική, ειδικά γιά πολιτευόμενους, καί πολύ περισσότερο γιά όσους τούς ψηφίζουν.
    Όσοι πάλι ασχολούνται μέ τέτοιο τρόπο μέ γεγονότα όπως αυτό τού άρθρου, άς συνηθίσουν στήν ιδέα τού νά γίνονται επίκεντρο ενδιαφέροντος!

    -------

    Καλή συνέχεια Σκύμνε, καί καλή δύναμη!
    Θά μάς χρειαστεί από εδώ καί πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή