Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

καλές διακοπές

Καλοί μου φίλοι,
όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα κλείσουμε για λίγες μέρες καθώς καθιερώθηκε να περνάμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές στην θαλαμηγό του Σόρος ή στο διαμέρισμα του Τόνυ Μπλέρ ή στο εξοχικό του Μητσοτάκη. Να γνωρίζετε πως θα παρακολουθούμε στενά τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και θα είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με έμπιστους φίλους δημοσιογράφους (Πρετεντέρη, Καμπουράκη, Παπαδημητρίου, Οικονομέα, Τρέμη, Αυτιά κλπ) αλλά και με φίλους πολιτικούς (Μπίστη, Ρεπούση, Μπουτάρη, Τατσόπουλο, Φώφη, Πιπιλή, Τρεμόπουλο, Κουράκη, Μαϊλη, Μιχαλολιάκο κλπ) οπότε θα είμαστε πάντα σε εγρήγορση και έτοιμοι για κάθε είδους παρέμβαση στο τοπικό αλλά και στο παγκόσμιο πολιτικό γίγνεσθαι.
Σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε την μαχόμενη ανεξάρτητη έγκυρη και έγκαιρη δημοσιογραφία (εκτός κι αν βρεθεί κάποιος να μας τα αγοράσει όλα αυτά σε καλή τιμή...).
Δεσμευόμαστε πως από την νέα σεζόν θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για να επανδρώσουμε δικό μας άρμα, ως ιστολόγιο, στο gay parade της Θεσ/νίκης.
Επίσης θα διοργανωθεί καλοκαιρινός έρανος για τις οικογένειες των εκλιπόντων παραβατών Αλβανών αλλά και για τον κακόμοιρο τον Πακιστανό, ο οποίος είχε την κακή τύχη να κρατά μαχαίρι και να πέσει επάνω του 20 φορές ένας μικρός Ρώσος τουρίστας.
Τέλος δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση την προσπάθεια ώστε να εμπεδώσουμε και να διαδώσουμε το καλό κλίμα που κυριαρχεί στις μεταξύ μας σχέσεις με τους ανθρώπους του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής. Η έμφυτη καχυποψία, που μεταφράζεται σε εχθρικότητα, από τις πολιτικές, θρησκευτικές και πολιτειακές αρχές της Θράκης, απέναντι στους κακόμοιρους και ανυπεράσπιστους προξενικούς, είναι μία πρακτική που θα την πολεμήσουμε λυσσαλέα. 
Η Φατμαγκιούλ κι ο Σουλεϊμάν να σας βοηθά. 
Καλό σας καλοκαίρι.

       (τα κορίτσια του εξωτερικού ρεπορτάζ του Σκύμνου ήδη ξεκίνησαν τις διακοπές τους και σας εύχονται καλό καλοκαίρι!!)



Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

να μας ζήσει!!!!

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !!!

Μιά καινούργια μέρα ανέτειλε καθώς η πριγκίπισσα Κέϊτ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.
Κάθε μέρα γεννιούνται στον κόσμο, κατά μέσο όρο, 432.000 παιδιά αλλά ο εγγονός του Κάρολου και δισέγγονος της Ελισσάβετ, είναι το μόνο τέκνο το οποίο μπορεί να φέρει την ελπίδα στον κόσμο.
Απόδειξη τα εκστασιασμένα πλήθη των Βρεττανών, κι όχι μόνο, τα οποία επί μερόνυχτα περίμεναν ξάγρυπνα έξω από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για την ανακοίνωση του χαρμόσυνου νέου.
Φυσικά αποζημιώθηκαν με το παραπάνω καθώς ο πλακούντας με τα κοιλιακά υγρά, αναμεμειγμένα με κόπρανα και ούρα της γέννας, πετάχτηκαν με μάνικα πάνω στα πλήθη τα οποία εκστασιασμένα δέχονταν την ευεργετική "βροχή". Λέγεται πως χρησιμοποιήθηκαν και τα βοθρολύματα από τις τουαλέτες των ανακτόρων καθώς τα κόπρανα της Κέϊτ δεν επαρκούσαν για όλο το πλήθος. 
Κατόπιν τούτου η πείνα, οι πόλεμοι, οι αρρώστιες, τα ναρκωτικά και λοιπά δεινά που μαστίζουν την ανθρωπότητα, ως εκ θαύματος, απαλείφθηκαν.
Μεγάλη συσκευαστική εταιρεία ανέλαβε την διαχείριση των περιττωμάτων του βασιλικού τέκνου, ήτοι την αποξήρανση των κοπράνων του και του εμετού του, τα οποία θα συσκευάζονται σε πολυτελή δέματα και θα εξάγονται σε 122 χώρες ως φυλακτά. Σε επίσημες αντιπροσωπείες άλλων χωρών θα δίδονται, ως αναμνηστικά, ό,τι περισσεύει από την ακράτεια της γριάς Ελισσάβετ, πάντα σε πολυτελή συσκευασία. Επίσης θα ανοιχτεί μουσείο "γέννας Κέϊτ" με πλούσιο υλικό από όλην την εγκυμοσύνη της (το σπασμένο προφυλακτικό, το τεστ εγκυμοσύνης, ο πρώτος υπέρηχος, οι τρύπιες κάλτσες του παππού, το σώβρακο του Ρόμπερτ, ο καθετήρας της γκατόγριας και λοιπά άκρως ιστορικά και ενδιαφέροντα εκθέματα). Υπολογίζεται πως η επισκεψιμότητα του μουσείου θα ανέρχεται σε 68.000 άτομα ημερησίως!! 
Αποφασίσθηκε και δημοψήφισμα, στην Μ.Βρεττανία, για το όνομα του νεογέννητου. Οι πολίτες από τις υπόλοιπες χώρες θα μπορούν να στέλνουν το μήνυμά τους μέσω κινητού στο dose_onoma_remalaka  κενό 006969 (χρέωση μηνύματος 455 ευρώ). Επιτρέπεται να ψηφίζει ο καθένας μέχρι 99 φορές.
Στην Ελλάδα το ΜΕΓΚΑ τσάνελ ανέλαβε τα τηλεοπτικά δικαιώματα από την πορεία ανάπτυξης του βασιλικού τέκνου, τα οποία και θα προβάλλονται με την μορφή "ριάλιτυ" για 16 ώρες την ημέρα. Όλα τα τούρκικα σίριαλ θα μεταφερθούν το μεσημέρι και αργά το βράδυ.
Τέλος στις πρεσβείες της Μ.Βρεττανίας σε όλον τον κόσμο θα δέχονται για τα επόμενα 55 χρόνια τα δώρα των υποτελών τους (από μία παρθένα κάθε νοικοκυριό ή το βάρος του νεογέννητου σε χρυσό ή εγγραφή τουλάχιστον 3 μελών από κάθε οικογένεια στις κατατόπους μασονικές στοές)

Άντε και να μας ζήσει!!!!


Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

μήνυμα Βενιζέλου

Βαρυσήμαντη δήλωση του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ.Ευάγγελου Βενιζέλου εν όψει της αυριανής επετείου από τα 39 χρόνια εγκαθίδρυσης της δημοκρατίας στην Ελλάδα


"Έλληνες και Ελληνίδες,
με συγκίνηση και δέος υποκλίνομαι απέναντι στις προσπάθειες τόσων και τόσων πολιτικών για την εδραίωση της δημοκρατίας στην πατρίδα μας. Πολιτικοί οι οποίοι μόχθησαν, πόνεσαν, μάτωσαν αλλά τελικά κατάφεραν και ανόρθωσαν την κατεστραμμένη Ελλάδα και μοίρασαν απλόχερα στον λαό τα αγαθά της δημοκρατίας. Καταφέραμε τα τελευταία 40 χρόνια, μέσω εκλογών, να επιλέγετε ελεύθερα ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και Πασόκ καί τώρα τελευταία, στο απόγειο της δημοκρατίας,  σας προσφέρουμε τα δύο στην συσκευασία του ενός ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης. Καταφέραμε να δανείσουμε με καταναλωτικά δάνεια, διακοποδάνεια, εορτοδάνεια, αυτοκινητοδάνεια, θαλασσοδάνεια, δανειοδάνεια και τον τελευταίο κάτοικο της πιό απομακρυσμένης δημοκρατικής μας χώρας. Καταφέραμε να κάνουμε τον αγρότη χρηματιστή και τον τεμπέλη συνδικαλιστή μέσα από δημοκρατικά μονοπάτια. Καταφέραμε να αποτινάξουμε την σκοταδιστική πίεση της εκκλησίας και σας φέραμε γκουρού, άθεους, ζα ζεν, μασόνους να σας μιλήσουν για τα δημοκρατικά σας δικαιώματα. Καταφέραμε να μην μας πληγώνει η επέμβαση της τουρκίας στην Κύπρο, ξεχνώντας αυτά που λέγαμε πως δεν θα ξεχάσουμε, πάντα δημοκρατικά. Καταφέραμε να φέρουμε τον πολυπολιτισμό στα πόδια μας αντί να τρέχουμε να τον ψάχνουμε σε άλλες χώρες μή δημοκρατικές. Καταφέραμε το ακατόρθωτο, δηλαδή με δημοκρατικά μέσα να χρωστάμε και της Μιχαλούς αλλά η ανίκητη δημοκρατία (που εδραιώσαμε) να μας επιβραβεύει ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς μας . Καταφέραμε να σταματήσουμε τις ανεξέλεγκτες γέννες και γλιτώσαμε στο να καταντήσουμε την Ελλάδα μιά νέα Κίνα και αυτήν την στιγμή μπορούμε να μιλάμε για ελεγχόμενο πληθυσμό στην δημοκρατική μας δημοκρατία. Καταφέραμε πάρα πολλά μέσα σε ελάχιστα χρόνια, που αυτήν την στιγμή δεν έρχονται στο δημοκρατικό μου μυαλό.
Η κυβέρνησή μας σας υπόσχεται πως θα κρατήσει με νύχια και με δόντια αυτήν την δημοκρατία. Γατζωμένοι στην εξουσία, για το καλό του λαού φυσικά, σας υποσχόμαστε πως θα εξαντλήσουμε και το τελευταίο δευτερόλεπτο που μας απομένει προκειμένου να εμπεδώσουμε κι άλλη δημοκρατία στην δημοκρατική μας χώρα.
Καλή επέτειο.

Κλείνοντας μην ξεχάσω να στείλω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των Αλβανών παραβατών οι οποίοι έπεσαν νεκροί από τα πυρά Ελλήνων αστυνομικών. Τα υπολείμματα της Χούντας θα εκδιωχθούν από τα σώματα ασφαλείας. Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους αλλοδαπούς, ακόμα και με τους παραβάτες, οι οποίοι μπορούν απρόσκοπτα να χαίρονται τα αγαθά της ελληνικής δημοκρατίας. "


Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

οι ιμάμηδες του προξενείου...



Τους κλαίνε δυό, τους κλαίνε τρεις, τους κλαίνε χίλιοι δύο
τους κλαίνε οι πράκτορες μαζί κι όλο το προξενείο.
Χάνουνε την φοβέρα τους που είχαν μέσω ιμάμη
τι κρίμα ο μαύρος ο παράς να πάει όλος χαράμι.

Τους κλάνω μιά, τους κλάνω δυό , τους κλάνω χίλιες δύο
να κλαίτε τουρκοπράκτορες μές στο χαμετυπείο.
Εμείς σας καλομάθαμε και γίνατε θεριά
η τουρκοψείρα χόρτασε και βγήκε στον γιακά.

Βρε ούστ φασίστες και λοιποί το παίζετε αθώοι
σας σιγοντάρουν κι «Έλληνες», βλαμμένοι από σόϊ.
Φτάνει, σας ανεχτήκαμε και γίνατε χολέρα
τον πούλο σας να πάρετε να δούμε άσπρη μέρα.

Πάρτε και τους ρουφιάνους σας εις την «μαμά πατρίδα»
να δούνε πόσα «οθωμανικά» ο σάκος παίρνει απίδια
Πάρτε και τους Συλλόγους σας και τον «πολιτισμό» σας
μείνετε όλοι άνεργοι, ξεράντε το σκατό σας.

Μάλλον δεν καταλάβατε, σας αποκάναν βόδια
τα ψέμματα κι ο σατανάς έχουν κοντά τα πόδια.
Άντε να ‘ρθεί και η στιγμή για να ριχτεί η φόλα
τους γκριζο-λύκους τα φρικιά, να τα ψοφήσει όλα.

Κλαίει ο Ντεντές, κλαίει ο Μετέ κλαίει κι ο Σερήφ
άϊντε από δω μας κάνατε τα ούμπαλα πορτατίφ
Κλαίει ο φουκαράς ο πρόξενος, κλαίει κι ο Τοραμάν
τα μεμετάκια αρέστηκαν στο «να δέρνουν, να γαμάν»…

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

πρόγραμμα εορτασμού

Υπουργείο Εσωτερικών
Υπηρεσία Πληροφοριών
Αντικαγκελαρία Ελλάδος
Αθήνα 17 Ιουλίου 2013



Πρόγραμμα εορτασμών 23 Ιουλίου 1974- 23 Ιουλίου 2013 για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα:






*Σημαιοστολισμός με την Αμερικανική και Γερμανική  σημαία σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες.

*Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των δοσίλογων Ν.Αττικής από τις ξένες αντιπροσωπείες και από τον σύνδεσμο Ελλήνων ταγματασφαλιτών "ο Γερμανοτσολιάς".

*Ομιλία στην αμερικανική πρεσβεία με τίτλο: "πώς φέραμε την Δημοκρατία και τον Εθνάρχη στην Ελλάδα. Οι όμορφες μέρες του ΄74"

*Παράθεση γεύματος στην τουρκική πρεσβεία της Αθήνας και, παράλληλα, εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών τεχνών με τίτλο :  "ο Αγάς μόνο αγιάζει. Μιά παρεξηγημένη έννοια"

*Θεατρική παράσταση με τίτλο: "στον αστερισμό της αριστεράς και του οθωμανικού δικαίου" 

*Προβολή μαγνητοσκοπημένο μηνύματος-χαιρετισμός- του Χένρι Κίσιγκερ για τις ιστορικές στιγμές της επανόδου της Δημοκρατίας στην Ελλάδα

*Μπαζάρ από την οικογένεια Μητσοτάκη υπέρ της ενισχύσεως της οικογένειας Μπόμπολα η οποία περνάει δύσκολες στιγμές.

*Έκθεση φωτογραφιών με όλους τους μεταπολιτευτικούς ηγέτες της Δημοκρατίας (Παπανδρέου, Μητσοτάκης, Σημίτης κλπ) 

*Προβολή της ταινίας "η Παπαρήγα η καλή" (η ταινία εκθειάζει την παραγωγική στάση του μεταπολιτευτικού ΚΚΕ στην Ελλάδα)

*Δρώμενο στο Μαξίμου- stand up comedy night- με τον Άδωνι και την Κωνσταντοπούλου 

                            ...και καλή σας διασκέδαση... 



Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ανακοίνωσις

Achtung!    Achtung!

H ελληνική κυβέρνησις σε αγαστή συνεργασία με τους Γερμανούς (οι οποίοι είναι φίλοι μας) και τους Τροϊκανούς (οι οποίοι λαδώνουν το καντήλι μας) καθησυχάζουν τον ελληνικό λαό πως η αργία της Κυριακής θα μετατεθεί στις κάτωθι 4 ημέρες:




 στο Σάββατο της εθνικής εορτής Χανουκά των Εβραίων, 
στο Χάλογουϊν των Αμερικανών, 
στο Ζα Ζεν day των μεγάλων γκουρού και
 στα γενέθλια της Τάμτας. 

Επίσης η Κυριακή θα μετονομαστεί σε "Σεβεντία" (από το νούμερο επτά των αγγλοσαξώνων) ούτως ώστε να μην προκαλούνται φονταμενταλιστικοί και οπισθοδρομικοί θρησκευτικοί συνειρμοί με το άκουσμα της λέξεως. Σε περίπτωση που αφορισθούν οι ψηφίσαντες το μέτρο βουλευτές από την σκοταδιστική εκκλησία των Ελλήνων τότε , αυτομάτως, θα προβιβάζονται 8 βαθμίδες στην μασονική ιεραρχία ως έξτρα μπόνους. Αν κάθε Σεβεντία, τις πρωινές ώρες, μετέχουν σε όργια τότε αυτοδικαίως ανεβαίνουν 12 βαθμίδες στην προαναφερθείσα οργάνωση.
 Η κυβέρνησις υπόσχεται πως θα πραγματοποιήσει κάθε απαραίτητη αλλαγή ούτως ώστε να επέλθει η οικονομική εξυγίανση και η κοινωνική συνοχή για το καλό των Ελλήνων, των Γερμανών και των Ιουδαίων. Σειρά έχει η Ανάστασις, του επονομαζόμενου Κυρίου, και η Πρωτοχρονιά. Κάθε ημέρα που χάνεται είναι πολύτιμη για την οικονομική μας ανάκαμψη και ευημερία.

εκ της Κομαντατούρ

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ

Αριστεροφανές δημοκρατικίζον κόμμα αναζητεί ψηφοφόρους, με αλτσχάϊμερ, για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Σας υποσχόμαστε τα πάντα πρό εκλογών, μετά βλέπουμε. Τακτοποιούμε τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, τους ημιυπαίθριούς σας, την θλιβερή σας εικόνα. Σας πληρώνουμε ΔΕΗ, ΟΤΕ, κοινόχρηστα. Σε περίπτωση που δεν βρείτε τα γραφεία μας μπορείτε να απευθυνθείτε στις τοπικές οργανώσεις του Πασόκ ή στα υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας ή στο τούρκικο προξενείο Κομοτηνής. Σας υποσχόμαστε πλήρη εχεμύθεια, για την προηγούμενη πολιτική σας διαδρομή, καθώς και δυνατότητες ανέλιξης εντός του κόμματος.
 Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων. 
Δεχόμαστε και μή σοβαρές προτάσεις.




Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ειδήσεις

Νεότερα για την άναδρη επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Καμίνης από ομάδα τραμπούκων.



Λέγεται πως σκίστηκε το καλσόν του, έσπασε το νύχι του και βράχηκε το καινούργιο του πουκάμισο από ένα δολοφονικό μπουκαλάκι νερού το οποίο πέταξε με ταχύτητα φωτός ένας γίγαντας ακροδεξιός τραμπούκος. Ξέβαψαν οι φρεσκοβαμμένες του ανταύγειες και χάλασε το απαλό μέϊκ άπ του. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αύριο θα διοργανωθεί γκέϊ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια για την υποστήριξη του δημάρχου με τίτλο: "μήν σηκώνεις τα χέρια σου στον άλλο, μόνο τα πόδια"

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ο Τσαβούς σε π@@στροπαρέλαση!!

                            (στιγμιότυπο από την λήξη της γκέϊ παρέλασης όπου οι ηλικιωμένες αδερφές αφήνουν από ένα μπαλόνι στο χρώμα του στριγκ που φοράει η κάθε μιά τους...)  



                               ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!

Ο πρόεδρος του τουρκοκόμματος DEB (Φιλίας-ισότητας-δικαιοσύνης) Μουσταφά Αλή Τσαβούς ολοκλήρωσε με επιτυχία την συμμετοχή του στην gay parade (αδελφοπαρέλαση) που διοργανώθηκε στο Τιρόλο της Ιταλίας υπό την αιγίδα της πανευρωπαϊκής συνομοσπονδίας ομοφυλόφιλων "το οθωμανικό δίκαιο". Ο Αλή Τσαβούς ευχήθηκε να πραγματοποιηθεί του χρόνου η πατροπαράδοτη τούρκικη γιορτή "χίλια αγγούρια" στην τοποθεσία "40 κουρμπάνια" με την συμμετοχή όλων των κραγμένων τραβεστί-λεσβιών-κίναιδων ώστε να αποκτήσει η γιορτή ακόμα μεγαλύτερη αίγλη.
Ο ίδιος δήλωσε στο "back door-open TV"  :  "άφεριμ, όσα είναι τα μπαλόνια τόσα να είναι και τα γκαβλιά στον πισινό του προξένου μας κ.Σενέρ"


Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

λαϊφ σταϊλ νέα

Έξω φρενών έγινε η πρέσβειρα καλής θελήσεως της ΟΥΝΕΣΚΟ κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη μετά την παράλειψη του ειδησεογραφικού τμήματος του Μega  να μην αναφερθούν καθόλου στο πρόσωπό της κατά την διάρκεια του χθεσινοβραδινού δελτίου ειδήσεων (4/7). Η πρόεδρος του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ" και πρέσβειρα καλής θελήσεως της ΟΥΝΕΣΚΟ κ.Βαρδινογιάννη έγινε έξω φρενών και χαστούκισε την Λίζα Δουκακάρου μετά το πέρας των ειδήσεων, ξεμάλλιασε τον υπεύθυνο των βραδινών ειδήσεων και διέταξε να παυτούν όλοι οι ιθύνοντες για 10 ημέρες ως προειδοποίηση. Κατόπιν τούτου για σήμερα, στο μεταμεσονύχτιο δελτίο ειδήσεων,  προγραμματίζεται 20λεπτο αφιέρωμα για τις δράσεις της.

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ρατσισμός ΣΤΟΠ

Tο αλβανικό κόμμα "Ελεύθερη Τσαμουριά", ο Νάσος Θεοδωρίδης, ο Νίκος Μπίστης, το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, η Μαρία Ρεπούση, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, το φιλοσκοπιανό "Ουράνιο Τόξο" και ο Γιάννης Μπουτάρης εξέδωσαν ενυπόγραφη διαμαρτυρία για την ρατσιστική και μισαλλόδοξη αντιμετώπιση των παρεξηγημένων Αλβανών φυγάδων:

"καλούμε την ελληνική πολιτεία όχι μόνο να σταματήσει άμεσα την καταδίωξη των Αλβανών κατατρεγμένων αλλά και να αποζημιώσει άμεσα τις οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων καθώς τα κίνητρα της καταδίωξης είναι ρατσιστικά και δεν έχουν καμμία σχέση με την επιβολή της έννομης τάξης. Η μετρ της γενοκτονίας, Ελλάδα, για ακόμη μία φορά δείχνει το αληθινό της πρόσωπο"

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

αγωγός ΤΑΡ

Διαψεύδει η κυβέρνηση πως ο αγωγός φυσικού αερίου, ο οποίος θα διέρχεται από την Ελλάδα και θα καταλήγει στην Ιταλία μεταφέροντας αζέρικο αέριο, δεν θα αφήσει κανένα όφελος στην Ελλάδα.


Το αρμόδιο υπουργείο εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:
"Τα περί μηδενικής ωφέλειας, από την διέλευση του αγωγού, είναι ψευδή και συκοφαντικά. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεσμεύεται πως στον αγωγό μπορεί ο καθένας ελεύθερα να τοποθετήσει μία σανίδα και να κάνει ελεύθερα τραμπάλα, εντελώς δωρεάν, και μάλιστα σε οποιοδήποτε σημείο του, από τον Έβρο ώς την Ηγουμενίτσα.  Αν αυτό δεν είναι κέρδος τότε τί είναι; Να σταματήσουν οι Κασσάνδρες να παπαγαλίζουν ψέμματα και ανακρίβειες. Δίνουμε στον λαό την χαρά της τραμπάλας!"