Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

τώρα δικαιώνονται οι Τούρκοι..

                  http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ7XtXubZohLIzzvjUBYUhD_I_bgtyKX-xhGe9UZGfjqUdS5T0mFw


Μετά τα απεχθή επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Κύπρο κατά την διάρκεια του αγώνα μπάσκετ μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της τουρκικής Καρσίκαγια, καταφέραμε και επικοινωνήσαμε με τον Υπουργό αθλητισμού της Τουρκίας Φαρούκ Ναφίζ Οζάκ που προέβη και σε άλλες δηλώσεις πέραν της γνωστής απειλής που μας κατατρόμαξε: «Εάν η Τουρκία πρόκειται να είναι εντός της ΕΕ μαζί με τη χώρα αυτή, ως Τούρκος πολίτης δηλώνω ότι δεν θέλω να είμαι μαζί τους» (χεστήκαμε στο κλάμα μετά από αυτήν την δήλωση..).

Ορίστε οι νέες δηλώσεις του Υπουργού


"Γκιαούρηδες.
Τώρα δικαιώνονται όλες οι πρακτικές μας και η αντιμετώπισή μας προς την φυλή σας. Ξέραμε από παλιά πως θα δημιουργούσατε πρόβλημα σε αυτόν τον αγώνα οπότε οι πρόγονοί μας πήραν προκαταβολικά εκδίκηση για αυτά τα φοβερά επεισόδια.
Τώρα δικαιολογούνται οι κατακτήσεις, οι εξανδραποδισμοί, το παιδομάζωμα, οι βιασμοί, οι λεηλασίες, οι εξισλαμισμοί, οι σφαγές , οι αλώσεις και οι γενοκτονίες. Το είχαμε προβλέψει αυτό το απεχθές συμβάν και γιαυτό διαπράξαμε προγκρόμ εναντίον των Ρωμιών της Πόλης .Με το βλέμμα στο μέλλον μπήκαμε και σφάξαμε στην Κύπρο. Παραβιάζουμε, παρανομούμε και υπονομεύουμε σε Αιγαίο και Θράκη διότι γνωρίζαμε πολύ καλά πως θα γίνονταν εις βάρος μας επεισόδια σε κάποιον μελλοντικό αγώνα. Εκτελέσαμε τον Σολωμού και τον Ισαάκ, μπήκαμε στα Ίμια, βολτάρουμε με τις φρεγάτες μας γιατί όλα τα σημάδια δείχνανε τις διαθέσεις σας για αυτόν τον αγώνα.
Θα σας καταγγείλουμε σε όλα τα διεθνή φόρα , στον ΟΗΕ, στο ΝΑΤΟ , στην ΕΕ, στον ΟΑΣΕ, στους Εξωγήινους καί στους Εσωγήινους. Τώρα αποκαλύφθηκε το πραγματικό σας πρόσωπο και τώρα δικαιώνεται η προσπάθειά μας να σας εξαλείψουμε από προσώπου γης. Απάνθρωποι, βάρβαροι , απολίτιστοι Ρωμιοί.."

                  http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRBLGtU9xd8B8ps7VVuSL4T30VwmdaFDerDYQBltADh0idyHb4dVw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου