Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ο Παπανικολής δεν θα γέρνει

                          http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvF3YRmXFm87N5jkHw4GZ22INT8BeXQloti4xauPYTjhdLjpIu


Προ ημερησίας Διατάξεως συζήτηση για το θέμα του νεοαποκτηθέντος Υποβρυχίου "Παπανικολής" που γέρνει, ζήτησε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ στην ολομέλεια της Βουλής.

Όπως τόνισε, προτείνει στην Ελληνική κυβέρνηση να στείλει έγγραφη αίτηση στην Τουρκική κυβέρνηση ούτως ώστε να επιληφθεί του θέματος και να προχωρήσει στην αλλαγή κέντρου βάρους όλων των πλωτών μέσων της με τελικό σκοπό να γέρνουν και αυτά. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί το νεοαποκτηθέν Υποβρύχιο που γέρνει, να είναι επιχειρησιακά κατάλληλο αφού θα γέρνουν και τα εχθρικά σκάφη. Σύνθημά μας "δεν αρμενίζουμε εμείς στραβά αλλά στραβός είναι ο γιαλός".

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε με ενθουσιασμό τις προτάσεις των "συμμάχων" τους στην Βουλή.

Η ΝΔ
συμφώνησε με μοναδική προϋπόθεση να γέρνει από δεξιά.

Ο ΣΥΝ αντιτάχθηκε και δέχεται μόνο εφόσον γέρνει από αριστερά και προηγηθεί ο χωρισμός Εκκλησίας -Κράτους

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές (εκτός της κ.Μπακογιάννη) τονίζουν "είτε από αριστερά γέρνει, είτε από δεξιά γέρνει, η κυβέρνηση τον παίρνει.."

Το ΚΚΕ δεν δέχεται τίποτα ούτε προτείνει τίποτα διότι είναι μιά κεκαλυμμένη καπιταλιστική επίθεση εναντίον των λαϊκών στρωμάτων με απώτερο σκοπό το φίμωμα της εργατικής τάξης και τον στραγγαλισμό του προλεταριάτου από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις που αγνοούν τα πραγματικά προβλήματα των Λαών που είναι ο εκφασισμός τους και η δημιουργία συγκρουσιακών καταστάσεων με τους συντρόφους λαθρομετανάστες...


                   http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQQuT2oakNXimkIw6WesPSvGRi-ifa8WEISHctzHdVWkbzewF8V

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου