Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Η Μέρκελ για την σφαγή των Καλαβρύτων..

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRAdbt5vjKR1SnpUvRoxhrFnmwyPkBFe45qE9NNZkqFvGKxYQvhhttp://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRwHkQ1T-gmjgmbVFV5jB8XyeO-t3QqlN1C36b_5QnOeXZpqFfmbg

13 Δεκεμβρίου 1943 , μαύρη επέτειος της σφαγής των Καλαβρύτων όπου οι Γερμανοί Ναζί εκτελούνε όλον τον αντρικό πληθυσμό των Καλαβρύτων (άνω των 1000 ατόμων) ως αντίποινα για την θανάτωση 80 Γερμανών κατακτητών από τους Έλληνες Πατριώτες.

Με πολλή δυσκολία  επικοινωνήσαμε με την Άγκελα Μέρκελ για να μας πεί δυό λόγια για την συγκεκριμένη θηριωδία (ανάμεσα στις πολλές που διέπραξαν οι κατοχικές δυνάμεις)


" Κοιτάξτε, ήταν πράγματι δυσανάλογη η χρήση βίας από μέρους μας αλλά μην ξεχνάτε πως μας σκοτώσατε και εσείς 80 στρατιώτες μας, και μην μου πείτε πως αυτοί ήταν ένστολοι και ένοπλοι ενώ οι εκτελεσθέντες ήταν άοπλοι, άμαχοι και υπεράριθμοι, γιατί αυτό δεν έχει καμμιά σημασία. Επίσης αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για το τί παθαίνουν όσοι επιχειρούν να μας αντισταθούν σε όλα τα επίπεδα. Νά, για παράδειγμα άμα προσπαθήσετε να μας εναντιωθείτε σε αυτά που έχουμε αποφασίσει για την Χώρα σας και για τις ζωές σας (ελέω ΔΝΤ , ΕΚΤ, ΝΑΤΟ κλπ), η αντίδρασή μας θα είναι αναλόγου μεγέθους για να σας συνετίσουμε. Δηλαδή , μπορείτε να συμπεράνετε, πως αυτή η επέτειος μπορεί να είναι για το καλό σας αφού σας βάζει στην διαδικασία του να σκεφτείτε ποιό είναι το καλύτερο για σας.
Άλλη παράμετρος είναι πως οι εκτελεσθέντες δεν γνώρισαν εμφύλιους, Χούντες, οικονομικά κράχ κλπ πράγμα που πρέπει να προσμετράται στα θετικά αφού σε τελική ανάλυση δεν πέρασαν δύσκολες καταστάσεις. Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Μήπως οι άλλοι που ζήσανε τί καταλάβανε; Σκέτη ταλαιπωρία. Γιαυτό ναί, να απολογηθούμε πως  φερθήκαμε απερίσκεπτα και δεν εκτελέσαμε και τους υπόλοιπους ούτως ώστε να τους ελαφρύνουμε από τα βάσανά τους..
Τέλοσπάντων, αφήστε τα μνημόσυνα και τις αναμοχλεύσεις και στρωθείτε στην δουλειά για να ανακάμψετε διότι παραπέσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων , των συσκευών και γενικότερα των γερμανικών προϊόντων πράγμα που μας εκνευρίζει αφάνταστα και δεν ξέρουμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε.

Άντε, Αχάριστοι.         Γκούντεν νάχτ, ζβάϊνς".
                              http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRHbXo1xj8c_eHgYTb6PBTOTDTAnnIojj6lYk_m7oYjPEqoGiVO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου