Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

τουρκοπρόεδρος και βουλευτής.....


Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην ηγεσία των…«Τούρκων» της Δυτικής Θράκης!

Category: Δράση προξενείου, Τύποςndap @ 15:18
    Εκλογές σε…ανώτατο «πολιτειακό» επίπεδο είχε πρόσφατα το τουρκόψυχο σκυλολόι της περιοχής μας για τον σχηματισμό προεδρείου στην πεμπτοφαλαγγίτικη Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Πρόεδρος τελικά (στη θέση του απερχόμενου και μη επαναθέτοντος υποψηφιότητα ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ) εξελέγη ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ (Ροδόπης) – και διάσημος για πλείστες άλλες ανθελληνικές του δράσεις – Αχμέτ Χατζηοσμάν, με αντιπρόεδρο τον έτερο γνωστό και μη εξαιρετέο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (Ξάνθης) Τσετίν Μάντατζη. Το πώς γίνεται τώρα βέβαια δύο βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου να αναλαμβάνουν την ηγεσία ενός οργάνου που μιλά για τουρκική μειονότητα της Θράκης και υποσκάπτει με συνεχείς ενέργειες την εθνική ασφάλεια στην περιοχή, χωρίς να ενοχλείται καν το κόμμα στο οποίο αυτοί ανήκουν (και μιλάμε για απλή ενόχληση, ούτε καν δηλαδή για το θεωρητικά αυτονόητο, ήτοι να τους πετάξει έξω με τις κλωτσιές), εμείς δεν το σχολιάζουμε. Το αφήνουμε μετέωρο, μήπως και απασχολήσει κάποια στιγμή κάποιον ψηφοτσομπάνη καρεκλοκένταυρο από το άλλο…σκυλολόι (της πασοκικής κατοχικής συμμορίας, εννοώ). Αν πάλι πράγματι τον απασχολήσει, ίσως τότε και να μας πει πώς γίνεται βέβαια και η κυρία Σιμπέλ Μουσταφάογλου να παραμένει αλόμη μέλος του ΠΑΣΟΚ και να μην ιδρώνει κανένα αυτί. Εν αναμονή όλων αυτών των απαντήσεων, εσείς απολαύστε το δημοσίευμα της «Μπιρλίκ» (25/2/2011). Και μέχρι να φτάσουν οι απαντήσεις (σ.σ. θα αργήσουν πολύ), αναρωτηθείτε απλώς (για μια ακόμη φορά) για το πού ακριβώς βρίσκονται τα όρια μεταξύ της βλακείας, της προδοσίας και της χυδαιότητας στο γελοίο ελλαδικό ψευδοκράτος μέσα στο οποίο ζούμε:
     «O βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν εξελέγη πρόεδρος στην Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης.
     Στις εκλογές που έγιναν στις 25 Φεβρουαρίου 2011 στην Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής (G.T.G.B) μετείχαν περίπου 42 μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής και καθώς δεν εμφανίστηκε άλλος υποψήφιος, βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν εξελέγη με πλειοψηφία. Αντιπρόεδροι ανέλαβαν από την Ξάνθη ο Τσετίν Μάντατζη, από την Κομοτηνή ο Ισμέτ Καδή και από την περιοχή του Έβρου ο Μπεκίρ Μουσταφάογλου, ενώ Γενικός Γραμματέας εξελέγη ο Κοράι Χασάν. Επίσης πριν από τις εκλογές έγιναν τα εγκαίνια του γραφείου της Συμβουλευτικής Επιτροπής εντός της G.T.G.B. Μετά τις εκλογές κάνοντας δηλώσεις ο Αχμέτ Χατζηοσμάν είπε  ¨Αξιότιμοι φίλοι σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε σε εμένα. Επιθυμώ οι καβγάδες της τελευταίας περιόδου εντός της Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, πλέον να τελειώσουν. Θέλω όμως να πω πως θα είμαι ανελέητος έναντι αυτών που θέλουν να συνεχίσουν τους καβγάδες.Επιθυμώ να αναφέρω ότι όπως έγινε και στο παρελθόν, κατά την περίοδο που ήμουν επικεφαλής, θα εξετάσουμε με σοβαρό τρόπο τα θέματα της μειονότητας μας. Όπως είπε και ο κ. Γκαλίπ Γκαλίπ θα είναι καλό και ωφέλιμο να συγκεντρωνόμαστε τουλάχιστον μια φορά τον μήνα. Ας είναι επωφελές και γούρικο για την μειονότητα μας.¨ Στις εκλογές μετείχε και ο τέως πρόεδρος της Β.Τ.Τ.D. Φερρούχ Οζκάν».  
     Με τις υγειές μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου