Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

βιβλιοπαρουσίαση...

To Yπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, σας καλούν το Σάββατο 26 Μαρτίου στην Παλαιά Βουλή για την παρουσίαση του βιβλίου του Υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου με τίτλο :
«και δαρμένοι και πηδημένοι».
Θα προλογίσει ο κ. Στρος Κάν, ο Κων/νος Μητσοτάκης, και ο
Γερμανός συγγραφέας
 (του γνωστού βιβλίου «υπάρχουν και χειρότερα, κωλοέλληνες…»)
Άντολφ Γκαμίσεν  Γκρίχελαντ .
Ο κ. Παπακωνσταντίνου, μέσα από την ρηξικέλευθη γραφίδα του, προετοιμάζει τον Ελληνικό Λαό για τις σαρωτικές αλλαγές που θα επακολουθήσουν προς το συμφέρον του. Ασυμβίβαστος, ανθρωπιστής , οραματιστής και Πατριώτης (πάνω απ’όλα) αναλύει με γλαφυρό τρόπο την τακτική που θα ακολουθήσει η Κυβέρνηση του Πασόκ - σε πλήρη σύμπνοια με τα ΜΜΕ, την Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, το Εβραϊκό Λόμπι, τα Υπουργεία Εξωτερικών της Τουρκίας, της Μ.Βρεττανίας και της Γερμανίας – για να ξεπεραστεί η παρούσα κρίση μέσα στο σύντομο διάστημα των επόμενων 120 χρόνων, περιορίζοντας τους υπολογίσιμους θανάτους (από ασιτία και αρρώστιες) μόλις στο 60% του ολικού πληθυσμού  (κι όχι στο απαισιόδοξο 65%)

Είστε όλοι προσκεκλημένοι (εξαιρούνται οι διαφωνούντες, σκεπτόμενοι, προβληματισμένοι, αντιΒερεμικοί, Σπιθιστές και αντισημίτες.)
.
Με την ευγενική χορηγία του ΕΛΙΑΜΕΠ και της ψευδομουφτείας Κομοτηνής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου