Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

το ημερολόγιο ενός κοριτσιού...






http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCazWk3z-gQuRPBAsnHZbfOvniTDh_e9AkRj8L1ww1sT6Y8FfaΑγαπημένο μου ημερολόγιο.

Εχθές για ακόμη μιά φορά η μαμά μου μάλωσε με τον μπαμπά μου για τους 300 λαθρομετανάστες που κάνουν απεργία πείνας. Του έφερε και μιά κατσαρόλα στο κεφάλι κι ο μπαμπάς γκάριζε σαν γάϊδαρος για μισή ώρα αλλά επειδή είναι χέστης φώναζε - όπως λέει η μαμά-  κι όχι επειδή πόνεσε. Μάλιστα τον είπε 8 φορές "χέστη" γιατί από την μιά μεριά θέλει να δημιουργεί προβλήματα στην κοινωνία και στην Ελλάδα με τους Λαθρομεταναστες που υποστηρίζει να κάνουν απεργία πείνας αλλά από την άλλη επειδή είναι χέστης και κοιλιόδουλος δεν κάνει ο ίδιος απεργία πείνας αλλά βάζει τους κακόμοιρους να κάνουν απεργία. "Ή είσαι αγωνιστής και συμπάσχεις ή είσαι απατεώνας και με ξένο κώλο κάνεις τον π...η" του φώναζε η μαμά. Η μαμά του είπε πως άμα αντέξει πάνω από 2 ώρες άφαγος θα ψηφίζει ΑΝΤΑΡΣΥΑ για 10 χρόνια. Επίσης του είπε να κοιτά την δουλειά του κι όχι να τρεχει από δω κι από εκεί και να το παίζει ανθρωπιστής γιατί μπορεί τους άλλους να τους ξεγελά αλλά αυτή γνωρίζει πολύ καλά πως είναι τεμπέλης και κομπλεξικός. Μετά του πέταξε στα μούτρα και κάτι περιοδικά πορνό που βρήκε κάτω από το κρεββάτι του και τον είπε πως είναι ανώμαλος και ψεύτης και όταν ο μπαμπάς είπε πως είναι σεξουαλικά απελευθερωμένος η μαμά του έφερε στο κεφάλι  το παλιό το τηγάνι της γιαγιάς της Σουλτάνας που είχαμε στο μπαλκόνι για να ταϊζουμε μιά ψωρόγατα που την έφερε ο μπαμπάς από ένα συλλαλητήριο αντιρατσιστικό. Μετά ο μπαμπάς την είπε πως δεν αντέχει και φεύγει γιατί έχει συντηρητικές απόψεις και η μαμά τον διαολόστειλε και του είπε πως αν θέλει να πάει να πηδηχτεί ας πάει αλλά τί φταίνε και οι υπόλοιποι που θα πηδηχτούν θέλοντας και μή; Για να πώ την αλήθεια δεν το πολυκατάλαβα το τελευταίο αλλά δεν πειράζει. Μετά βγήκε και στην πόρτα και συνέχιζε να τον βρίζει και να του φωνάζει πως επειδή μιά ζωή είναι άχρηστος και απαίδευτος να μην νομίζει πως με αυτόν τον τρόπο θα κρύψει την αμορφωσιά και τα συμπλέγματά του.Δεν μου αρέσει που μαλώνουν αλλά για έναν περίεργο λόγο γελάω πολύ όταν η μαμά βρίζει τον μπαμπά μου όπως και οι περισσότεροι στην γειτονιά.


Μαρίνα Κουλτουροπουλίδου   Δ' τάξη 
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRg2ubIbMCg3MXX-2Xtupnb6pa4LXPuTGumMxueQ9QyRIs0ABqn

4 σχόλια:

  1. To κοριτσάκι μάλλον έχει τάσεις εχθροπάθειας και αυτό φαίνεται στο τέλος που λέει ότι χαίρεται που βρίζει η μαμά τον μπαμπά.Είσαι φοβερός!!!
    Γιώργος ,Σύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσουζει, αλλά έτσι ειναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι τσουζει ρε ηλιθιε.Αμα θες να αλλαξουν τα πραγματα στην Ελλαδα να παρεις δυο απο τους 300 να τους φιλοξενησεις στο σπιτι σου.Αλλιως το σκασμο , γιατι αυτοι οι βρομιαριδες ερχονται στο διπλανο διαμερισμα και μας εχουν αλλαξει τα φωτα . Αντε στο διαολο μαλακες ,φασιστες κατα των Ελληνων, ψευτοκουλτουριαριδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδια τσουζουν λεω αυτα που διαβαζα στο κειμενο.
    Δηλαδη η πραγματικοτητα των οσων λεει η μαμα του κοριτσιου στον πατερα του.
    Ακριβως οπως ειναι τα πραγματα.
    Χαρακτηριστικα ολων αυτων που το παιζουν προοδευτικοι στην χωρα μας.
    Οσο γι αυτον που με κραζει για το τσουζει δεν με πειραζει γιατι συμφωνω μαζι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή