Τρίτη 24 Μαΐου 2011

έλευση Εμινέ στην Δυτική Θράκη


Όλη η δήλωση της Εμινέ Ερντογάν ,με αφορμή την επίσκεψή της, αλλά και όλα τα μελλοντικά της σχέδια

             http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ4pDUQVhayZY_Ckj0lzTGieG6X7liJjAAkLFZQxyKEDuTP7d3ygg



"Αγαπημένοι φίλοι μας Έλληνες και κουμπάροι μας. Εμείς στην Τουρκία σεβόμαστε την κουμπαριά και την τιμάμε γι'αυτό σας επισκεπτόμαστε συχνά. Άλλωστε κάνουμε πράξη το ρητό "ο κουμπάρος την κουμπάρα μιά φορά την εβδομάδα...". Για να είμαστε και ειλικρινείς θα πρέπει να περιοριστούν οι επισκέψεις των Τούρκων στους ομοεθνείς τους Τούρκους της τουρκικής Δυτικής Θράκης . Δεν θέλουμε για ψύλλου πήδημα να ερχόμαστε σε αυτήν την όμορφη Τουρκική αυριανή επαρχία. Πρέπει να έχουμε σοβαρούς λόγους και να μην μιμούμαστε τους Ρωμιούς που έρχονται στο Πατριαρχείο τους για την Ανάσταση , τα Θεοφάνεια και για άλλες ασήμαντες αφορμές. Εγώ ήρθα εδώ γιατί τα εγγόνια αυτού του αρχιπράκτ...έ έ έ αρχιδημοκράτη Σαδίκ έκοψαν το πετσάκι από την ψωλή τους (σουνέτι). Είναι πολύ σοβαρός λόγος να έρθω στα τουρκοαδέρφια μου για να τουρκοχαρούμε όλοι τουρκομαζί. Επίσης σας ανακοινώνω πως θα ξαναεπισκεφτούμε την τουρκοπεριοχή σας αφού υπάρχουν σημαντικοί λόγοι. Θα σας αναφέρω το πρόγραμμα του Ιουνίου.
1-3 Ιούνη θα έρθει ο κ. Νταβούτογλου για να παραστεί στο πρώτο κλάσιμο του νεογέννητου τέκνου ενός τουρκοπρόεδρα. 4-5 Ιούνη θα σας επισκεφτεί ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς για να δώσει το παρών στην παρουσίαση της νέας μασέλας του δημοκράτη-δημοσιογράφου Ντεντέ. 6-9 Ιούνη θα ξανάρθω εγώ η ίδια για να παραβρεθώ στην τελετή αλλαγής γάζας με μπεταντίν στην τσουτσού των σουνετιασμένων εγγονών του Σαδίκ. 10-12 Ιούνη θα έρθει ο κ.Γκιούλ για την τελετή ξεπαρθενέματος της γαϊδούρας και της κατσίκας του Προέδρου του Κόμματος DEB, Αλή Τσαβούς. 13-15 θα σας επισκεφτεί ο κ.Μπαχτσελί για να συμμετάσχει στην τελετή παρουσίασης της απολιθωμένης κουράδας του Κεμάλ που βρέθηκε πριν από μερικά χρόνια στην περιοχή των Αρριανών. 16-18 Ιούνη 277 μέλη του τουρκικού Κοινοβουλίου θα παρεβρεθούν στην εδώ και χρόνια θεσμοθετημένη "γιορτή του γκιαούρη" όπου χριστιανοί πλειονοτικοί Δημαρονομαρχαίοι της Θράκης επιδίδονται στην επίδειξη χορού της κοιλιάς , διαγωνισμού έρπιγκ,  γλειψίματος και φιλήματος κατουρημένων τουρκοποδιών. 19-20 Ιούνη, ρεπό για ξεκούραση. 21-22 Ιούνη επίσκεψη του Διευθυντή της ΜΙΤ με αφορμή την πολύ σπουδαία γιορτή του τουρκοκερασιού όπου το κόκκινο χρώμα του κερασιού δηλώνει πως και τα δέντρα φωνάζουν την εθνικότητα αυτής της περιοχής. 23-26 Ιούνη θα σας επισκεφτεί ο Υπουργός ενέργειας της τουρκίας για να εγκαινιάσει την ημερίδα "το κλάσιμο (μεθάνιο) και το φτύσιμο που ρίχνουμε στην μάπα των Ελλήνων, ως πηγή ενέργειας για την αγροτική ανάπτυξη της Δυτικής Θράκης". 27- 28 Ιούνη θα ματάξανάρθω για να ξαναλλάξω την γάζα από στις τσουτσούδες των εγγονών του Σαδίκ. 29-30 Ιούνη ο Υπουργός Πολιτισμού της τουρκίας θα περιοδεύσει στα τουρκοχώρια της Δυτ.Θράκης ψάχνοντας ταλέντα για το νέο σόου της Τουρκίας "εμ καλαμπούρ, εμ σαλτανάτ".

Δημοσιοποιώντας το παραπάνω πρόγραμμα απαντούμε σε όλους του κακοπροαίρετους πως η τουρκική παρουσία στην Δυτική Θράκη γίνεται ΜΟΝΟ όταν υπάρχει απολύτωςσοβαρός λόγος.


            http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRksyy_xHbZ6PwMv5WFy_UrO8WVmHG6I7CxYlNXX7L3P_foGhTC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου