Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

έχει πλάκα, τελικά, ο (τουρκό)ΑΝΤ1

ΣΤΑΤΟΥΣ:
Ο ΑΝΤ1 σε μια απευθείας αντίδραση προς τις Ελληνοκυπριακές οργανώσεις στην Κύπρο, τις οργανώσεις της διασποράς (από το Λονδίνο μέχρι την Αυστραλία) και ανα τον κόσμο που διαμαρτύρονται για την προβολή από τον ΑΝΤ 1 της εγκληματικής τουρκικής τηλεοπτικής παραγωγής «Εζέλ», εξέδωσε την Δευτέρα ανακοίνωση προς τις εφημερίδες και τα μπλόκς στην Ελλάδα.

Ανακοίνωση του ΑΝΤ 1 σε απάντηση των διαμαρτυριών

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=350575&cid=9


http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=3&artid=1397021

Ο ΑΝΤ 1 ισχυρίζεται ότι 1.5 εκ Έλληνες στην Ελλάδα βλέπουν την τριτοκοσμική παραγωγή (Εζέλ) η οποία γυρίστηκε παράνομα στην υπό κατοχή από την Τουρκία περιοχή της Κύπρου, γυρισμένη σε ξενοδοχεία και καζίνο που χρηματοδοτούνται από τους Τούρκους κτισμένα πάνω σε γη χιλιάδων Ελληνοκυπρίων που σφαγιάστηκαν, και χιλιάδων Ελληνοκυπρίων γυναικών που βιάστηκαν από τους Τούρκους.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΤΕΝΝΑ 1 (ΕΛΛΑΔΟΣ)

Η Cyprus Action Network of America (CANA) είναι πεπεισμένη ότι οι αριθμοί τηλεθέασης που ισχυρίζεται ο ΑΝΤ 1 για την εγκληματική τουρκική σειρά «Εζέλ» είναι ψέματα και παραποιήσεις, τυπικό της διαφθαρμένης Ελληνικής κυβέρνησης που έχει πτωχεύσει την Ελλάδα και την κατάντησε καταγέλαστη στο κόσμο και ζητιάνα με το καπέλο στο χέρι, με άλλα λόγια, μια χώρα του τρίτου κόσμου. Μια χώρα του τρίτου κόσμου που κατάντησε να έχει τις αξίες της χαμηλού επιπέδου τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ 1, μια χώρα του τρίτου κόσμου όπως την οπισθοδρομική βάρβαρη εκείνη χώρα του τρίτου κόσμου που εισέβαλε στην Κύπρο, που προωθούν (ΑΝΤ 1) για τις δικές τους διαφθαρμένες και προσωπικές ατζέντες. Μια τριτοκοσμική χώρα που ηγούνται ασήμαντα ανθρωπάκια με βαθιές τσέπες, που είπαν ψέματα και παραποίησαν αριθμούς για να μπούνε στην Ευρωζώνη,. Και τώρα ψεύδονται και παραποιούν αριθμούς για τρόπον τινά να «νομιμοποιήσουν» τα βάρβαρα εγκλήματα που υπέστη η Κύπρος ξεκινώντας από τις 20 Ιουλίου, 1974. Η

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.

Κάνε τόπο Τηλεόραση του Χόλλυγουντ. Εδώ έρχεται... Τουρκική τηλεόραση;;;

Απαρχής αμφισβήτησα τον αριθμό του 1.5 εκ τηλεθεατών στην Ελλάδα ότι βλέπουν το Εζέλ όπως ανέφερε ο ΑΝΤ 1 στην ανακοίνωσή του, φαίνεται λανθασμένος η παραποιημένος, ειδικά έχοντας υπόψη ότι μια καθυστερημένη τριτοκοσμική ισλαμική χώρα όπως η Τουρκία δεν μπορεί να πωλήσει τις τηλεοπτικές σειρές της σε κανένα στον αναπτυγμένο κόσμο. Ο ΑΝΤ1 μας θέλει να πιστέψουμε ότι το Εζέλ ξεπέρασε τις γνωστές αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές που πωλούνται σε μεγάλες αγορές τηλεοπτικών της Ευρωπαικής  ́Ενωσης (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο) και Ασίας (Ιαπωνία,και Χονγκ Κόνγκ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου