Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

κακό καλοκαίρι γκιαούρηδες...


Παρακάτω ακολουθεί η ομιλία του ψευδομουφτή Μετέ κατά την διάρκεια του μνημοσύνου του εκλιπόντα (πράκτορα) Αχμέτ Σαδίκ 







http://tourkikanea.files.wordpress.com/2011/07/038.jpg?w=300&h=225

(σε ελεύθερη μετάφραση)

Αγαπημένοι μου τούρκοι ομοεθνείς. Ο Θεός να μας δίνει χρόνια και η μαμά-πατρίδα μαύρο χρήμα για να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας. Χαίρομαι πολύ που μαζευτήκαμε εδώ, στο μνημόσυνο ενός άξιου πράκτορα ο οποίος μας δίδαξε τί θα πεί προσήλωση σε έναν σκοπό. Το έθνος μας έχει βγάλει πολλά άξια τέκνα από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του. Νομάδες δολοφόνους, διπρόσωπους προβοκάτορες, επαγγελματίες ψεύτες, γενοκτόνους με φαντασία, ακαλλιέργητους βιαστές και τενεκέδες ξεγάνωτους. Όλοι αποτελούν κομμάτι αυτού του Λαού και είμαστε περήφανοι για αυτό. 
Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι στις χαρές αλλά και στις λύπες. Να χαιρόμαστε μαζί όταν , για παράδειγμα, ακούμε όμορφα νέα όπως η έκρηξη στην Κύπρο, η πτώση ελληνικού μαχητικού, τα επεισόδια στην Αθήνα, η οικονομική κατάρρευση των γκιαούρηδων, η αθρόα εισροή λαθρομεταναστών, η συνεχιζόμενη προκλητικότητα των Αλβανών με την δική μας βοήθεια, η προκλητικότητα των Σκοπιανών πάλι με δική μας βοήθεια, η κατάρρευση του πολιτικού συστήματος των γκιαούρηδων Ρωμιών, η υπογεννητικότητά τους, το ξέσπασμα κάποιας μεγάλης πυρκαγιάς κλπ κλπ. Αλλά να είμαστε το ίδιο ενωμένοι και στις λύπες, όπως για την δολοφονία των 13 στρατιωτών μας από τους τρομοκράτες Κούρδους, για την φυλάκιση των κατηγορουμένων για την Εργκένεγκον, για την ποινή που επιβλήθηκε στο παλληκάρι που σκότωσε τον Αρμένη Χραντ Ντικ, για την ανακάλυψη των ομαδικών τάφων των γκιαούρηδων, για την κλονισμένη υγεία του Ραούφ Ντενκτάς κλπ κλπ.
 Οι γκιαούρηδες θα πρέπει να καταλάβουν πως αυτά τα χώματα που πατούνε είναι μαγαρισμένα από εμάς άρα μας ανήκουν. Η Δυτική Θράκη ανήκει στο λαό της. Το όραμα του Σαδίκ είναι επίκαιρο όσο ποτέ. Να τουρκέψουν τα πάντα. Όλοι να είναι υπόλογοι στον εκάστοτε τουρκοπρόξενο. Όλοι να ζούνε κάτω από την φοβέρα της τιμωρίας. Όλοι να ασπαστούν τις αξίες του τουρκικού πολιτισμού και να αναφωνούν  "τί ευτυχία να λες πως είσαι τούρκος". Φτάνει πιά ο φόβος. Πρέπει να δείξουμε στους γκιαούρηδες τί μπορούμε να κάνουμε και τί θα πάθουν μόλις πάρουμε αυτήν την γή. Ευτυχώς που ανάμεσα στους Ρωμιούς γκιαούρηδες έχουμε και αρκετούς τουρκοπροσκυνημένους πολιτικούς , δημοσιογράφους αλλά και απλό λαό που μας βοηθούν στο να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτούς θα τους πηδήξουμε τελευταίους. Είθε να ξαναζήσουμε όμορφες στιγμές στην Δ.Θράκη όπως αυτές στην Κύπρο το ΄74 όπου ο ένδοξος τουρκοστρατός μεγαλούργησε και έδειξε σε όλον τον κόσμο το ειρηνικό του πρόσωπο.
Όσοι από εσάς με χειροκροτήσατε, περάστε από τον πρόξενο να πάρετε το μπαξίσι σας. Όσοι δεν χειροκροτήσατε θα καείτε στην κόλαση και θα έρθει η ΜΙΤ να σας πάρει το κεφάλι.
Να είστε όλοι σας καλά. Καλό καλοκαίρι για τους τούρκους αδελφούς μας και κακό καλοκαίρι για τους γκιαούρηδες..


 ο πρόεδρος του DEB Αλή Τσαβούς δεν μπόρεσε να ομιλήσει διότι τον έπιασε κόψιμο από τον πολύ παστουρμά που κατανάλωσε.

http://tourkikanea.files.wordpress.com/2011/07/048.jpg?w=300&h=225

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου