Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

νέο τουρκοριάλιτι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS6EeuGt0bTaL4lR83bROvp_oEsdSlnHoX6hJeQs2obYEIXpY4xΟ Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός ΑΝΤ1 ανακοινώνει για την νέα τηλεοπτική σεζόν την έναρξη του νέου διαγωνισμού του "Dancing with the Grey Wolf". Ο νέος διαγωνισμός θα κινείται στα πλαίσια της ελληνοτουρκικής φιλίας όπου κάθε υποψήφιος χορευτής θα προσπαθεί να αντεπεξέλθει στα καμώματα και στις δοκιμασίες που θα του υποβάλει ένα  μέλος της γνωστής Δημοκρατικής Τουρκικής Ομάδας των Γκρίζων Λύκων. Παράδειγμα, θα υπάρχει αυτομαστίγωμα, βιασμός (από τον γκρίζο λύκο), κάψιμο ελληνικής σημαίας, απαγγελία του τούρκικου εθνικού ύμνου, διαγωνισμός ζωγραφικής πορτραίτου Κεμάλ, γλύψιμο κατουρημένης τουρκοποδιάς, έκθεση για την ανεξαρτησία της Δυτ.Θράκης, συγγραφή πονήματος για τον ηρωισμό των Μεχμετζίκ στην Κύπρο και λοιπές δοκιμασίες. Όσοι από τους διαγωνιζομένους καταφέρουν να ανταπεξέλθουν σε όλα τα παραπάνω (που θα τα αποφασίσει η ΜΙΤ και το Ίδρυμα Ραούφ Ντεκτάς)  θα περάσουν στον τελικό όπου το έπαθλο θα πάει σε αυτόν που θα πουλήσει την μάνα του και τα παιδιά του στους Τούρκους (ως Γενίτσαρους) και θα κάνει σουνέτι (ή κλειτοριδοεκτομή για τις γυναίκες). 
Το έπαθλο θα είναι μιά σειρά με όλα τα dvd των πετυχημένων τουρκικών σίριαλ που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση.
Την κριτική επιτροπή θα την απαρτίζουν οι:
Ονούρ(από την παλαιότερη τούρκικη σειρά), η Εζέλ, ο τουρκομουφτής Μετέ, ο Νάσος Θεοδωρίδης, ο δισέγγονος του Αβδούλ Χαμίτ, η Θάλεια Δραγώνα, η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ κι ο ανιψιός του Μπαχτσελί.

Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις. Αμφίεση ραγιά προαιρετική.

ΤουρκοΑντέννα , τουρκονούμερο ένα...

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvNQ_ACaQR6etp0XugYhLX7ITmQ6SxQREv1dyjCf3SOw32fl4nGwhttp://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR2d8kVamty0GRjQg4KpdjALQgh1aRqm-mpqXuWhMpYk77CVyS9rQ

2 σχόλια:

  1. Ευτυχώς δεν ξέρω γιατί πράγμα μιλάτε και ελπίζω οι Έλληνες να μην γνωρίζουν το ίδιο. Μαύρο στον Μαυρογιαλούρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλείστε τις τηλεοράσεις για να δούμε ο ένας τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή