Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

απάντηση προς το Σύστημα

"ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΤΗΣ" (ΣΠΙΘΕΣ ΘΡΑΚΗΣ)


ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΤΗΣ
Ως θρακικές Σπίθες, στην προσπάθειά μας να συμβάλλουμε στην υπεράσπιση της αλήθειας απέναντι σε ένα σκοτεινό σύστημα άθλιας προπαγάνδας, εκφράζουμε τη θέση μας σχετικά με τον βαλλόμενο ΣΥΡΙΖΑ. Μένουμε πραγματικά έκπληκτοι από την εργώδη προσπάθεια να χρεώσουν στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο ΟΛΕΣ τις αντιδράσεις στο μνημονιακό ξεπούλημα της χώρας. Η εξωνημένη κυβέρνηση θέλοντας να εξορίσει τους απλούς πολίτες - αγορητές από την Αγορά, πασχίζει να ταυτίσει όλη τη λαϊκή οργή με ένα κόμμα, ώστε αφ’ ενός να την υποσκάψει και αφ’ ετέρου να αλλάξει την συζήτηση: ...
να μην μιλάμε πια για το συντελούμενο έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας αλλά για κομματικές κόντρες! Έφτασε να μας απειλεί ο Υπουργός Χημικών και Δακρυγόνων ότι - μετά τα ΜΑΤ - και οι οπαδοί τους θα αναλάβουν τη συμμόρφωσή μας!
Εμείς ως ΣΠΙΘΕΣ ΘΡΑΚΗΣ:
- Καταγγέλουμε την πρόστυχη κυβερνητική προπαγάνδα και τις προφανείς της, άνομες στοχεύσεις - Υπερασπιζόμαστε αναφανδόν το δικαίωμα του ΣΥΡΙΖΑ και των μελών του (παρά τις διαφορετικές μας απόψεις στα εθνικά θέματα) να διαδηλώνουν και να αντιτίθενται στην επερχόμενη πτώχευση, χωρίς την υποχρέωση να απολογούνται στον κάθε ...Παπουτσή!
- Καλούμε κάθε Θρακιώτη, ανεξαρτήτως κομματικής ένταξης, να υπερασπίσει την επιβίωσή του και το μέλλον των παιδιών του, αντιστεκόμενος στη δρομολογημένη συλλογική μας καταστροφή.
ΟΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ, ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ - ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΕΙ!

ΣΠΙΘΕΣ ΘΡΑΚΗΣ (Ξάνθης, Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου