Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Δηλώσεις Μπεγλίτη

Μπεγλίτης: "Δεν θα είναι τα τελευταία μέτρα, τον Ιούνιο αναμένονται νέα"

 Είπε επίσης ότι σε περίπτωση εκλογών θα αναδεικνύονταν οι ίδιες πολιτικές δυνάμεις. «Σήμερα στις σημερινές συνθήκες σε αυτή την συγκυρία καμία μονοκομματική κυβέρνηση δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα. Δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία, γιατί να ξοδέψουμε χρόνο για εκλογές; έχουμε την πολυτέλεια;»

...και επειδή πάντα βρισκόμαστε πίσω από το παρασκήνιο θα σας μεταφέρουμε τις πραγματικές δηλώσεις του Μπεγλίτη (οι οποίες εξωραϊστηκαν επίτηδες προκειμένου να δημοσιευτούν):

  "Να πείτε στους κωλοέλληνες πως δεν ξεμπέρδεψαν μαζί μας τόσο εύκολα. Θα τους βγάλουμε το ζουμί μέχρι να ομολογήσουν πως αυτοί φταίνε για την κατάντια της χώρας. Θα τους αφήσουμε με αυτήν την δοτή κυβέρνηση έως ότου ξαναπάρουν τα πάνω τους τα νούμερα του Πασόκ. Σιγά μην κάνουμε εκλογές με τέτοιες δημοσκοπήσεις. Δεν γλείφαμε και ξεπουλιόμασταν τόσα χρόνια για να τα αφήσουμε όλα στην τύχη- και συγκεκριμένα στα χέρια των Ελλήνων ψηφοφόρων. Κόποι και προδοσίες μιάς ζωής να πάνε στράφι; Σκατά να φάτε σκατοέλληνες. Να ψοφήσετε όλοι. Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας. Η Μασόνοι, το ίδιο. Ζήτω ο Πρετεντέρης! Ζήτω ο Καρατζαφέρης! Ζήτω κι ο γκρουπιέρης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου