Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Διάγγελμα Καψή

Διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, από τον εκπρόσωπο του καθεστώτος Π.Καψή, σχετικά με την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης:


http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRrQ4zFiW5fnbrPcj9A_2C_14ZdXXsmMLVAvVamkLFV1B5HXzUZfAhttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQSVT6QBM1rdexGqVmG7PDBZ7Z_nUnnGl0FfW-oTPVq7GUDjwiI

"Ελληνικέ λαέ. 
Αυτή η υπογραφή που καλούμαστε, ως πολιτικοί, να υπογράψουμε είναι ιστορικής σημασίας και γι'αυτό πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Είναι πιό ιστορικής σημασίας από την τελευταία φορά που σας το είπαμε και από την πρότελευταία και από την πρόπρότελευταία και από την πρόπρόπρόπρότελευταία και από την πρόπρόπρόπρόπρόπρόπρόπρόπρόπρότελευταία κ.ο.κ.
Μόλις τώρα μου παρέδωσαν την αναφορά από το Υπουργείο Υγείας για τις παρενέργειες και τις συνέπειες της μή υπογραφής.
Αν δεν υπογράψουμε θα σας πέσουν τα μαλλιά, θα βγάλετε αιμορροΐδες, σπυριά στην γλώσσα, κυτταρίτιδα, μελανιές, θα βγάλετε κατσαρές τρίχες στην μύτη, θα πάθετε πλατυποδία, διάτρηση εντέρου, χοληστερίνη, ανεπάρκεια νεφρού, τρασαμινάσες, τριγλυκερίδια, μπέρι μπέρι, φυματίωση και δεν θα σας ξανασηκωθεί ποτέ.

Επίσης το Υπουργείο Εργασίας μας ανακοίνωσε πως αν δεν υπογράψουμε θα σας απολύσουν από παντού, η ανεργία θα εκτιναχθεί στο 98%, οι μισθοί θα πάψουν να καταβάλλονται, θα πληρώσετε αναδρομικά πρόστιμα και φόρους και δεν θα ξαναβρείτε πουθενά εργασία.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος μας έστειλε κι αυτό μιά μελέτη με την οποία μας προειδοποιεί πως αν δεν υπογράψουμε θα έρθουν σεισμοί, τσουνάμια, καταιγίδες, ξηρασίες, θα βρέξει βατράχια και θα σας ψοφήσουν όλα τα κατοικίδια.

Επίσης ο Κων/νος Μητσοτάκης και η κόρη του Ντόρα μας διαβεβαιώνουν πως η υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης είναι για το καλό μας και μόνο.

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSQDdXFZfbtwjVhz4kOiZBSHlxg2UoyRU0xKfkkMT-spSkDOKVg9A
Η υπογραφή μας επιβάλλεται και είναι ιστορικής σημασίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου