Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

λάϊφ στάϊλ ειδήσεις

                        http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQWlQ19m9F4yCEvmSDX6DNZnDwIBGeElnGEZqp_pOJ4d5K7geUw

*Δύσκολες ώρες περνάει ο Τρύφων Σαμαράς, η Ελένη Μενεγάκη, ο Φώτης και η Μαρία γιατί μόλις τώρα συνειδητοποίησαν πως το χιλιοειπωμένο "κούρεμα των PSI" έγινε και δεν αφορούσε τα μαλλιά κάποιας βλαμμένης τηλεπερσόνας ή κάποιας αδερφής μεσημεριανής εκπομπής αλλά ήταν ένα ακατανόητο οικονομικό δεδομένο. Μάλιστα θα καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου για ψυχική οδύνη. Κάποιος εξ αυτών δήλωσε πως του χρειάζονται επειγόντως διακοπές (στην Μύκονο) για να ηρεμήσει εκτός κι αν βρεί εδώ κανέναν αράπη να τον πηδήξει...


* η Τζούλια προτίθεται να γυρίσει την 3η της υπερπαραγωγή με τίτλο "με ανοικτά πόδια, ανοικτό μπούστο και ντεκολτέ δεν θα πτωχεύσουμε ποτέ". Τα έσοδα της υπερπαραγωγής θα τα παραχωρήσει σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς (Ίδρυμα Ηλικιωμένων Τσατσάδων, στην πτέρυγα του Northside Hospital για εγχειρήσεις αλλαγής φύλου, σε έρευνα για νέες τεχνολογίες π.χ. κατασκευή δονητών με ηλιακή ενέργεια- προφυλακτικά από νανοσωματίδια κλπ κλπ)


*συναυλία θα δώσουν στο Μέγαρο Μουσικής ο Γιώργος Νταλάρας, η Νανά Μούσχουρη και ο Γ.Μουζουράκης. Τα έσοδα της συναυλία θα διατεθούν στις οικογένειες των Τούρκων στρατιωτών που σκοτώθηκαν κατά τις επιχειρήσεις που διεξήχθησαν εφέτος στην Νοτιοανατολική Τουρκία εναντίον των Κούρδων τρομοκρατών.


* ο Λάκης Γαβαλάς συγγράφει την αυτοβιογραφία του με τίτλο "από την κόλαση της ζωής, στον Παράδεισο της φυλακής. Τα άτακτα αγόρια του κοινού ποινικού". Το βιβλίο αποτελεί ένα δριμύ "κατηγορώ" στο ανάλγητο κράτος, το οποίο δέχθηκε την χρηματική εγγύηση και τον απελευθέρωσε την στιγμή που περνούσε υπέροχα ανάμεσα στους εγκληματίες και τους λωποδύτες...

* το βραβείο του "καραγκιόζη παλιμπαιδιστή κομπάρσου"  απονέμεται για εφέτος στην τραγική φιγούρα του Γιάννη Σερβετά (των "ράδιο Αρβύλα") καθώς το γελοίο μούσι του και οι άοκνες προσπάθειές του να "χωθεί" στα πλάνα της εκπομπής δεν άφησαν περιθώριο νίκης σε κανέναν ανταγωνιστή του.


* αποκαλύφθηκε πως τελικά κανείς από τους τραγικούς γελωτοποιούς, αμόρφωτες τηλε-παρουσιάστριες και κραγμένες αδερφές της μεσημεριανής ζώνης δεν πληρώνεται. Μάλιστα μερικοί εξ αυτών πληρώνουν κιόλας στην διοίκηση του καναλιού προκειμένου να βγούν στο γυαλί.




* ο αστερισμός του Αιγόκερου περνάει αύριο από τον Κρόνο και με ανάδρομο τον Ερμή μπορεί να προκαλέσει συσπάσεις μήτρας (ή του πρωκτιαίου σφιγκτήρα) στους Παρθένους, κράμπες στα τσιουάουα των Ιχθύων, πιτυρίδα στους Διδύμους και πολύ κλάσιμο (σε σημείο χεσίματος) στους Κριούς.


* δηλώσεις Π.Κωστόπουλου: " δεν είμαι εγώ λαμόγιο , εσείς είστε βόδια"...

    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS8sHKo5xEfi8ijCZN5MO1jzJcLzjZS1vUYeUX-ue7oygtZBOr7Ughttp://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSEMCX-eD3_pIbEShc81U7zgT156dkXPiumK7vCNVsE7t7PX_Ef-g


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου