Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Έκτακτο!

                Έκτακτο! Οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών:
                                http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRUqSS4R6AA4pCz8H9FJkmKED9JR3GaWajPwNI2W-XcnsnPmoYd




Γ.Καρατζαφέρης: 
Όταν λέμε δεν ξελέμε και αν πούμε και καμμιά κουβέντα παραπάνω, δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Αν είναι για το καλό της χώρας, κι όχι του κόμματος, θα την πάρουμε πίσω αυτήν την κουβέντα και μετά θα την ξαναπούμε. Λέμε όχι στο μνημόνιο αλλά θα το ψηφίσουμε. Λέμε όχι στην κυβέρνηση αλλά θα την στηρίξουμε. Θέλουμε εκλογές αλλά καλύτερα να μην γίνουν. Το ΛΑΟΣ είναι εδώ για ξεκάθαρες απαντήσεις.


Α.Τσίπρας: 
Η υπογραφή του μνημονίου θα μετεξελιχθεί σε τροχοπέδη για τον μή χωρισμό εκκλησίας -κράτους, για την μή νομιμοποίηση όλων των μεταναστών και για την μή αναγνώριση της μακεδονικής-τουρκικής μειονότητας.
Θα καταψηφίσουμε το μνημόνιο και θα συμμετάσχουμε στην επόμενη gay parade.


Α.Παπαρήγα:
Το κεφάλαιο εξαπολύει αντιλαϊκή επίθεση στα λαϊκά στρώματα και οι εργαζόμενοι θα πρέπει να αντιδράσουν. 
Το προλεταριάτο είναι το θύμα των τραπεζών και της πολιτικής ελίτ και θα πρέπει να φέρουμε τον σοσιαλισμό μέσα από την λαϊκή οργή.  Με Στάλιν και με Μάο γαμ@@@ας θα σας πάω.


Φ.Κουβέλης:
Για εμάς η μοναδική παραγωγική εταιρεία που αξίζει να διασωθεί είναι η εταιρεία δημοσκοπήσεως AGB η οποία τυγχάνει και να μας παρουσιάζει ως δεύτερο κόμμα. Δεν θα το ψηφίσουμε το μνημόνιο αλλά μακάρι να υπογραφεί για να συνεχίσει η εταιρεία να προσφέρει τις καλές και αντικειμενικές υπηρεσίες της.


Ντ. Μπακογιάννη:
Ήρθε η ώρα η άρχουσα τάξη να λογοδοτήσει τις λάθος επιλογές και τους μέχρι τώρα προδοτικούς χειρισμούς της. Δεν θα δώσουμε συγχωροχάρτι σε όσους μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση και θα πρέπει οπωσδήποτε να υπερψηφίσουμε το μνημόνιο.


Α.Σαμαράς:
Τσιν τσαν τσον γιασουμότο καβασάκι μαγαζάκι σαλαμάκι ζίου ζίτσου πίτσου κίτσου ψολή μήτσου, θα σου σύρω το κασόνι βακαριμάσκα μακαρόνι φουκιγιάμα τσιν τρομπόνι μπρους λή χόντα γιαμάχα σουζούκι σουτζουκάκι σάλτσα μουστάρδα. Γιαυτόν τον λόγο θα πρέπει να υπερψηφίσουμε το μνημόνιο.


Α.Ππαπανδρέου:
Με κάληπσε ο φήλος μου ο Αντόνυς. Δεν έχο να διλόσο τήποτα άλλω.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου