Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

τελετή ονοματοδότησης

O Τσίπρας junior βαφτίζεται την επόμενη Κυριακή, 23 Ιουνίου. Και το όνομα αυτού; Ορφέας Ερνέστο.
Η τελετή ονοματοδότησης, και όχι βάφτιση, θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο της Αίγινας, όπου και αναμένεται να δώσουν το «παρών» πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Μικροπολιτικός» των «Νέων» ο Αλέξης Τσίπρας, αποφάσισε να τον ονομάσει Ορφέα-Ερνέστο, με σαφή αναφορά στο μικρό όνομα του μεγάλου επαναστάτη Ερνέστο Τσε Γκεβάρα. Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του Μπέτυ δεν είναι παντρεμένοι, αλλά έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

 

 

σε αποκλειστικότητα το προσκλητήριο της τελετής ονοματοδότησης:

 

 

 ...αλλά επειδή την υπογραφή και το πουλί σου δεν τα βάζεις όπου νά 'ναι , κατόπιν αξιόπιστων πληροφοριών, μάθαμε πως ο Αλέξης πριν βρεθεί σε συνουσία με την Μπέτυ υπογράφει ειδικό συμβόλαιο. Επίσης έχει υπογραφεί ρήτρα μεταξύ τους για την ονοματοδοσία της κόρης τους (αν ποτέ αποκτήσουν). Η κόρη τους θα ονομαστεί Νεφέλη Κυβέλη Μάτα (από την Μάτα Χάρι ή την Μάτα την Ντομάτα της Φρουτοποίας) Δανάη Λόλα ντε Μαρίκα.

Ο Ορφέας Ερνέστο δεν θα έχει "νονό" αλλά "υπογράφοντα". Τον ρόλο αυτόν θα τον αναλάβει ο γραμματέας του Δημαρχείου που θα βάλει την υπογραφή του. Όταν θα έρθει η ώρα να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης ( δηλαδή να "παντρευτεί")  ο Ορφέας Ερνέστο θα πρέπει να επισκεφθεί τον "υπογράφοντά" του για να ζητήσει επίσημα την υπογραφή του. Αν δεν δώσει την υπογραφή του ο "υπογράφοντας" τότε θα ζητήσουν το πουλί του. Σε περίπτωση που δεν δώσει την υπογραφή του ή το πουλί του τότε διαλύεται το σύμφωνο συμβίωσης και υπογράφουν εξ'αρχής καινούργιο, πιό βελτιωμένο (κάτι σαν το σχέδιο Ανάν), μέχρι να συμφωνήσει ο "υπογράφοντας". Σε περίπτωση που αποβιώσει ο "υπογράφοντας" θα πρέπει να υπογραφεί σύμφωνο θανάτου και να πεταχτεί στα σκυλιά. Αν κηδευτεί με τα χριστιανικά πρότυπα τότε αυτομάτως λύεται και η ισχύς της εξουσίας του επάνω στον εκάστοτε Ορφέα Ερνέστο, ο οποίος θα μπορεί ελεύθερα να υπογράψει το σύμφωνο συμβίωσης της αρεσκείας του.

Επίσης, όταν ενηλικιωθεί ο Ορφέας Ερνέστο, θα μπορεί να πάρει πίσω την υπογραφή του και να υπογράψει εκ νέου για να του δοθεί άλλο όνομα αρκεί να φωνάξει 3 φορές μπροστά σε συμβολαιογράφο "απεταξάμην την υπογραφή μου"

Μετά την  τελετή ονοματοδότησης, ο Ορφέας Ερνέστο θα πρέπει να πάει με τον "υπογράφοντά" του για 3 συνεχόμενες Κυριακές στο Δημαρχείο για ανανέωση της υπογραφής. Όταν περάσουν 40 μέρες από την υπογραφή (της τελετής ονοματοδότησης) τότε ο Ορφέας Ερνέστο θα πρέπει να πάει στα δικαστήρια για να υπογράψει σύμφωνο πως δέχεται όλα τα παραπάνω που κάνουν οι γονείς του για αυτόν. Σε περίπτωση που αδυνατεί να υπογράψει το βρέφος τότε θα πρέπει να υπογράψει ο κηδεμόνας του.  Κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα ο "υπογράφοντας" έχει την υποχρέωση να του πηγαίνει δώρα διάφορα συμβόλαια υπογεγραμμένα (σπιτιού, καρτοκινητού, τραπεζικού δανείου κλπ).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου