Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

αίτημα υπερασπιστικής γραμμής

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του κ.Παπακωσταντίνου έθεσαν τους παρακάτω όρους προκειμένου ο πελάτης τους να μην διωχθεί ποινικά (και με αντάλλαγμα να επιστρέψει μέρος των χρημάτων που καταχράσθηκε):






"οι υπογράφοντες δικηγόροι του κύριου Γεωργίου Παπακωνσταντίνου,
  Δανάη Πασοκοπούλου, Ταμτάκος Κωλοεννιαμερίδης, Μαριλένα
Χεσεψηλαγναντεύογλου 
και Ρένος Κλαϊνμαϊνάκης προτείνουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας συγκεκριμένη συμβιβαστική φόρμουλα. Δια να μην διωχθεί ποινικά ο πελάτης τους προτείνουν να του επιτραπεί η έξοδος από την χώρα προκειμένου να μεταβεί στην Βραζιλία και να επαναπατρίσει μέρος των διασπαθισμένων χρημάτων. Ο κ.Παπακωνσταντίνου προτίθεται οικειοθελώς να κάνει στάση στην Γερμανία ώστε να πείσει τον κ.Χριστοφοράκο να επιστρέψει μαζί του πίσω στην Ελλάδα. Αν και η συναισθηματική φόρτιση του κ.Παπακωνσταντίνου του έχει προκαλέσει πολλά ψυχοσωματικά προβλήματα, και ίσως αποβεί μοιραίο το τόσο μακρινό ταξίδι, παρόλαυτά δέχεται να το πραγματοποιήσει. Ζητούμε τα έξοδα μετάβασης να καλυφθούν δημοσία δαπάνη και να δοθούν και εξτρά 95.000 ευρώ για τα έξοδα παραστάσεως του πελάτη μας.
Τέλος, ως εχέγγυο, μπορείτε προσωρινά να φυλακίσετε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου μέχρις ότου επιστρέψει ο συνονόματός του από την Βραζιλία.

οι συνήγοροι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου