Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ο Νταβατζής των Βαλκανίων


Μίλοραντ Ντόντικ (ηγέτης των Σέρβων της Βοσνίας) αποκαλύπτει σε βοσνιακό ραδιόφωνο αυτά που χρόνια ξέρουμε αλλά κάνουμε πως δέν τα ξέρουμε.
Μας λέει , το λοιπόν:

(από ινφογνώμωνα)
"Εκτιμάμε ότι η Τουρκία θέλει να κάνει μια ενιαία και συγκεντρωτική Βοσνία με ένα μόνο λαό", " η κοινότητά του αισθάνεται μια ισχυρή παρουσία της Τουρκίας στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, με στόχο αποκλειστικά την υποστήριξη των βόσνιων Μουσουλμάνων, χωρίς καμιά βούληση να κατανοήσει το πλαίσιο μέσα στο οποίο υπάρχει η Βοσνία".

Στο καπάκι έρχεται και το κάλεσμα του Κοσοβάρου "Υπουργού" οικονομικών προς την Τουρκία για "επενδύσεις" και για ελεύθερη ζώνη εμπορίου μεταξύ των δύο "χωρών" (επιβραβεύοντας στην ουσία την πολύχρονη στήριξη της Τουρκίας σε αυτό το κρατικό μόρφωμα-μαφία).

Ας συνυπολογίσουμε και το "ανακάτεμά" της στην γειτονική Αλβανία (με στρατιωτικές βάσεις, ιμάμηδες, σχολεία, πολιτικές στηρίξεις κλπ)...

Προσθέστε την συνεπικουρία της στους ψευτομακεδόνες (και στην επίσης "αθώα" πολυεπίπεδη διείσδυσή της σε αυτό το ανθελληνικό κρατίδο-μαϊμού)...

Θυμηθείτε και τον βρώμικο ρόλο της στην μεγάλη μουσουλμανική μειονότητα της νοτίου Βουλγαρίας (με απίστευτες παραμέτρους και με τον μεγάλο βαθμό επιρροής της στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας)
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSXKW0-u-X2z4rqH12GLlApX1QMLxOkbWq05kBhEVmqfOxpPyE&t=1&usg=__ZACXzhWAgTFU6FuYTfkLY8dTVjs=
Κρατείστε τα όλα αυτά και τοποθετείστε τα δίπλα στον υπονομευτικό-προβοκατόρικο ρόλο των εδώ τουρκοφρόνων έμμισθων ή μή υπαλλήλων του Προξενείου (άπειρα τα παραδείγματα, νά τώρα θα μας κουβαληθούν και δύο τουρκοαποστολές για να μας θυμίσουν ποιός είναι το εν δυνάμει αφεντικό της περιοχής..).

Παντού, σε όλα τα Βαλκάνια, όποια υπονομευτική- προβοκατόρικη (και μισελληνική, φυσικά) πέτρα κι αν σηκώσεις, θα πέσεις πάνω στην Τουρκία με τον Ά ή τον Β' τρόπο.
Αιχμή του δόρατός τους είναι οι "οικονομικές" επενδύσεις, οι "οικονομικές" συνεργασίες, οι "επιχειρηματικές" κινήσεις και άλλες τέτοιες "αθώες" οικονομικές μπούρδες.

Φωνάζουμε και ξελαρυγγιαζόμαστε για τα προφανή:
"δεν υπάρχουν αθώες τουρκικές οικονομικές και επιχειρηματικές κινήσεις. Ο νταβατζής της περιοχής πρέπει να καταγγελθεί, να λογοδοτήσει και να απομακρυνθεί. "
Ξυπνάτε!!
Τα ακούτε αποβλακωμένοι Θρακιώτες (και όχι μόνο);;



skymnos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου