Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Πρεσβεία καλεί Υπουργείο...

Ακόμη μία αποκλειστικότητα φιλοξενούμε σήμερα!
Υποκλάπηκε τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ της Ελληνικής Πρεσβείας στην Αμερική και του εδώ Υπουργείου εξωτερικών.



http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQPbSM5XDTT3edV_0a2MqocM7iqMDBvL4YQU4Rlg-PrjmQuL2Y&t=1&usg=__q97A7dTeIjcMx40EaZ2PiCZS5sk=


- Ντριιιινν, ντρρριιιν, ντρριιιιιν, ντριιιιιννν, ντριιιιννννν, ντρρρριιιιιν, ντρριιιιιιννν, ντρριιιιιιιιιιιιν, ντρρριιιιιιν, ντριιννν, ντριιιννν, ντριιιν, ντρρρριιιιιιιιιιν, ντρρριιιιιι

(μετά από 20 λεπτά..) ντρρριινννν, ντριιινννν, ντρρριιιννννν, ντριιιννννν, ντρρριιιινν


- Μπρόςς;;

- Δόξα τω Θεώ! Υπουργείο Εξωτερικών εκεί; Γραμματεία;

- Ναί

- Με ποιόν μιλώ παρακαλώ;

- Με την καθαρίστρια.

- Καθαρίστρια; είναι κάποιος υπεύθυνος εκεί; Μπορείτε να με συνδέσετε με το Πρωθυπουργικό γραφείο;

- ο Πρωθυπουργός πήγε για κανό στο Κιλκίς

- μα δεν έχει θάλασσα το Κιλκίς..

- έ θα καταλάβει την μαλακία που έκανε και θα γυρίσει. Πρώτη φορά θα ναι;
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTs9tmq4H62FE_1Ja28GPIrseEZmPmvT_iul6sVrS5wBeNrZE8&t=1&usg=__OSasUW7c6d_mJzVdtOyl_-U9MEM=

- Καλά , τότε να με συνδέσετε με το υφυπουργό τον κ.Δρούτσα.

- ούτε αυτός είναι δώ. Πάει στην Χίο γιατί έμαθε πως απέναντι θα πάει ο Νταβούτης , εκείνη η πονηρόφατσα που είναι κάτι στην τουρκία..

- ο Νταβούτογλου..

- ναί ετούτη η σκατόφατσα, και πάει ο δικός μας με μιά απόχη να μαζέψει τις κλανιές του για να χει να παρφουμαρίζεται όταν παγαίνει στα σαλόνια...(χο, χο, χο)
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZpZjYMZPfk3mT53sjntYb0w-X8s4X31cMTXbVAhA8eal6nsY&t=1&usg=__mn8AxCCy7FcfYYFi5YNEP1wk2Bk=
- τέλοσπάντων κάποιος υπεύθυνος δεν είναι εκεί; κάποιος γραμματέας; κάποιος προϊστάμενος;

- ο Βαγγέλας ο κλητήρας είναι δω, μόλις βγήκε από τουαλέττα, ήταν για το χοντρό του,
να στον δώσω΄;

- δώστον να τελειώνουμε..

- Μπρός;;

- κ.Βαγγέλη; λέγομαι Τζένη Κιορλεμέ. τηλεφωνώ από την Πρεσβεία των ΗΠΑ και θα ήθελα να σας δώσω κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις μερικών γερουσιαστών από το λόμπι των Τουρκοσκοπιανών..

- μισό λεπτό να σημειώσω. Κιορλεμέ- τούρκικοι γλόμποι-Πρεσβεία ΕΙΠΑ

- λοιπόν, πριν λίγο καιρό άρχισε να δραστηριοποιείται το τουρκοσκοπιανό λόμπι, εις βάρος της Ελλάδος, και έτσι έστειλε 18 γερουσιαστές σε Σκόπια και Τουρκία στα πλαίσια της ανθελληνικής της προπαγάνδας .
ΤοΤαξίδι το διοργάνωσε η εθνικιστική οργάνωση Ενωμένη Σλαβο(μακεδονική) Διασπορά (UMD) με έδρα την Ουάσιγκτον. Χορηγός του ταξιδιού ήταν ο «Τουρκικός Συνασπισμός Αμερικής» (ΤCA), το ισχυρότερο τουρκικό λόμπι των ΗΠΑ.Ο πρόεδρος της UMD, Μέτο Κολόφσκι, κατάφερε να πείσει τους συνεργάτες των 18 μελών του Κογκρέσου να επισκεφτούν τα Σκόπια και την Τουρκία για «εκπαιδευτικούς λόγους», για να μάθουν την ιστορία της «Μακεδονίας».Ενας από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του UMD θεωρείται πως είναι ο γερουσιαστής του Νιου Τζέρσεϊ Ουίλιαμ Πασκρέλ, τον οποίο χρηματοδότησαν στο παρελθόν οι Έλληνες ομογενείς και τον βοήθησαν να εκλεγεί.Το ταξίδι στα Σκόπια πραγματοποιήθηκε την ημέρα του εορτασμού της απελευθέρωσης της «Μακεδονίας» και περιελάμβανε συναντήσεις με εκπροσώπους της τουρκικής πρεσβείας στα Σκόπια, με τον πρόεδρο Γκιόργκι Ιβανόφ, τον υπουργό Εξωτερικών Αντόνιο Μιλόσοσκι, τον υπουργό Αμυνας Ζόραν Κοζανόφσκι κλπ.

- πλάκα κάνεις κυρά Τζένη; τί κάθεσαι και μ'αραδιάζεις; δεν κατάλαβα και πολλά αλλά θα πρέπει να πετάς "καρφιά" πως Τούρκοι και Σκοπιανοί δουλεύουν μαζί για να μας πάνε κόντρα; Τρελλάθηκες; μα αφού οι Σκοπιανοί λένε πως έχουν όλην την καλή διάθεση να τα βρούμε αρκεί να μην πειράξουμε την Συνταγματική τους ονομασία. Οι Τούρκοι, πάλι, λένε πως θα ανοίξουν την Χάλκη και κάναμε και λειτουργία στην Σουμελά και λένε πως είμαστε μιά οικογένεια και πως θέλουν ειρήνη με τους γείτονες. Τί τα ανακατεύετε; μιά χαρά πάνε όλα στον αυτόματο πιλότο.

- ά καλά, εσείς χαζέψατε εντελώς. Από τον πρωθυπουργό μέχρι και τον τελευταίο κλητήρα
τα έχετε χάσει τα μυαλά σας.. Μετά απορούνε όλοι οι εδώ διπλωμάτες γιατί καταντήσαμε το οικονομικό πειραματόζωο των διεθνών αγορών και η αγελάδα που την αρμέγουν οι διάφοροι χρηματοπιστωτικοί οίκοι. Γιατί τα μικροσκοπικά Σκόπια μας φέρονται με τόση περιφρόνηση.
Γιατί η Τουρκία μας ξεφτιλίζει και μας εμπαίζει παντού και πάντα. Γιατί οι Αμερικάνοι, ως δεδομένους, μας χρησιμοποιεί και μας χλευάζει. Γιατί οι Ρώσοι σαστίζουν με την τραγελαφική μας πολιτική. Γιατί μας γυρνάν την πλάτη οι Άραβες. Γιατί οι Ισραηλινοί παίζουν το παιχνίδι τους εις βάρος μας και μάλιστα χωρίς κανένα όφελος για εμάς. Γιατί οι Ευρωπαίοι μας θεωρούν πρωτόγονους πολιτικά και γελοίους πολιτειακά. Κοιμάστε όρθιοι και νομίζετε πως κυβερνάτε κιόλας.

- κυρά Τζένη, για κόψε κάτι, γιά κόψε κάτι. Πολλά μου τα 'πες. Κλιμακτήριο περνάς και έχεις νεύρα; άσε που τώρα μεσημεριάζει και τελειώνω την υπηρεσία. Μή μου γεμίζεις το κεφάλι με δικηγορίστικα. Πάρε άλλη ώρα να τα πείς στην γραμματέα του υφιστάμενου της προϊσταμένης του προσωπικού γραφείου του υφυπουργού.

- ήμαρτον , πού έμπλεξα;

- άντε γιατί πολύ ασχολήθηκα μαζί σου. Παλιοκότα. Αμερικάνα ξενέρωτη. Ούστ μωρή πατσαβούρα. Αυτά που μου είπες να τα βάλεις εκεί που ξέρεις. Τώρα έχουμε σοσιαλισμό και δεν ψαρώνω. Ντάξει;; και μην ξαναπάρεις μεσημεριάτικα και μας ενοχλήσεις...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου