Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ξανά στην επικαιρότητα

Μετά από σιωπή ημερών, ο Σκύμνος επανέρχεται για να φωτίσει σκοτεινές πλευρές της τρέχουσας επικαιρότητας, που τεχνηέντως σας αποκρύπτουν οι υπόλοιποι.






Ο Ομπάμα, τελικά, ακύρωσε την προγραμματισμένη επίθεση εναντίον της Συρίας καθώς προέκυψε το ζήτημα της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος τόνισε πως "ντεν μπορούμε να αποκαταστήσουμε την Ντημοκρατία στη Συρία αν πρώτα ντεν αποκαταστήσουμε την Ντημοκρατία στο Ελλάντα, γιου φάκιγκ μπάσταρντς".
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ολάντ: "τράτζικ, μοντιέ! Πρέπει μεντνό να κτυπήσουμε λα Γκρές πουρ παραδειγματισιόν".

Το ΚΚΕ εξέδωσε μία ήπια ανακοίνωση η οποία καλεί με νηφαλιότητα σε δημοκρατικούς αγώνες: "ο φασισμός είναι προνόμιο της πλουτοκρατίας. Οι λαϊκές μάζες πρέπει να τσακίσουν τα μονοπώλια και να συνθλίψουν τον εθνικισμό των Ελλήνων. Καλούμε το λαϊκό κίνημα να εξαφανίσει από τον χάρτη όποιον δημόσια επικαλείται πατρίδα-θρησκεία γιατί υποκρύπτουν το φρικτό πρόσωπο του χρυσαυγιτισμού και του εθνικισμού. Οι εκτελέσεις θα πρέπει να γίνονται σε δημόσια θέα έως ότου εξαλειφθεί  το φαινόμενο του εθνικισμού. Τα λαϊκά στρώματα πρέπει να αντεπιτεθούν με οργή και αποφασιστικότητα. Ζήτω ο Στάλιν!!"


Τα προοδευτικά κόμματα της Ελλάδος (Πασοκ-Δημαρ-Συριζα-ΝΔ-Οικολόγοι-Ογκολόγοι-Γυρολόγοι και της μαϊμούς ο κώλος) εξέδωσαν με την σειρά τους την παρακάτω ανακοίνωση: "κατέβασμα των εικόνων από τα σχολεία, υποστολή της ελληνικής σημαίας από όλα τα δημόσια κτίρια, κατάργηση των αρχαίων και νέων ελληνικών, χωρισμός εκκλησίας - κράτους, νομοθέτηση υιοθεσίας παιδιών από γκέι ζευγάρια και θεσμοθέτηση γκέι parade κάθε μήνα σε κάθε πόλη της χώρας, επιβολή των γκρίκλις ως δεύτερης επίσημης γλώσσας (με την προοπτική να γίνει η μοναδική επίσημη γλώσσα), συνδιοίκηση του Αιγαίου και συνδιαχείριση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών με τους Τούρκους ως εχέγγυο μόνιμης ειρήνης στην περιοχή, νομιμοποίηση όλων των μεταναστών με την παράλληλη οικοδόμηση των θρησκευτικών τους προσκυνημάτων και, τέλος, θεοποίηση-αγιοποίηση όλων των μεγαλοδημοσιογράφων (για το λειτούργημα που επιτελούν) παράλληλα με την υπαγωγή της εργασίας τους στα βαρέα και ανθυγιεινά. Υπογραφή ακόμα 43 μνημονίων που θα μας σώσουν ως χώρα η οποία πήρε την αντιδημοκρατική κατρακύλα. Μόνο έτσι θα καταπολεμηθεί το τέρας του φασισμού και θα θωρακιστεί η Δημοκρατία. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα"



Το ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο) εξέδωσε κι αυτό ανακοίνωση: "το αντισημιτικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής αλλά και των Ελλήνων γενικότερα, φάνηκε για ακόμα μιά φορά και μας θύμισε το ολοκαύτωμα με τα 27 εκατομμύρια των θυμάτων (σύμφωνα με νέες αντικειμενικές έρευνες εβραίων επιστημόνων). Είμαστε σίγουροι πως ο θύτης όταν μαχαίρωνε το θύμα φαντασιωνόταν πως σκότωνε Εβραίο. Αν αυτό δεν είναι ρατσιστικό και αντισημιτικό μίσος τότε τί είναι;; Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να λογοδοτήσει άμεσα στην διεθνή κοινότητα και στα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εκχωρώντας εθνική κυριαρχία. Ίσως τότε να ξεχάσουμε αυτήν την άνανδρη επίθεση κατά των Εβραίων"



Μετά την καταγγελία της Φωτεινής Πιπιλή, πως δέχθηκε επίθεση προ 3 μηνών στο σπίτι της ενώ εκείνη έλειπε, κι άλλοι πήραν το θάρρος να καταγγείλουν και να δημοσιοποιήσουν ανάλογες επιθέσεις από την Χρυσή Αυγή. Ο κ. Αβραμόπουλος εκμυστηρεύθηκε πως δέχθηκε κι ο ίδιος επίθεση από Χρυσαυγίτες σε καφέ της Ρώμης ενώ αυτός ήταν στην Αθήνα αλλά ήταν ξεκάθαρος ο στόχος τους καθώς ρώτησαν το γκαρσόνι "μήπως φάνηκε ο Αβραμόπουλος από δώ;". Η κ.Ρεπούση κατήγγειλε βιασμό από Χρυσαυγίτη στην Μύκονο, παρόλο που ποτέ δεν πήγε στο νησί αλλά άμα πήγαινε σίγουρα θα την βιάζανε. Το ίδιο κι ο κύριος Τατσόπουλος. Κατήγγειλε πως Χρυσαυγίτης του απαγόρεψε την είσοδο σε μαγαζί, τον χτύπησε στα μούτρα και τον κλώτσησε. Ευτυχώς που εκείνην την ημέρα δεν βγήκε από το σπίτι γιατί αν έβγαινε και πήγαινε στο συγκεκριμένο μαγαζί και συναντούσε τον συγκεκριμένο Χρυσαυγίτη , σίγουρα θα γίνονταν όλα τα παραπάνω. Ο κ.Πρετεντέρης κατήγγειλε πως Χρυσαυγίτες μπήκαν μέσα στο στούντιο και τα κάνανε όλα γυαλιά καρφιά. Ευτυχώς που εκείνην την ημέρα απουσίαζε και δεν είχε εκπομπή και το κανάλι ήταν κλειστό. Ευτυχώς!


Οι "αναρχικοί αυτόνομοι", μαζί με το στέκι "Παρέμβαση" και την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά καλούν τον κόσμο σε αριστερή και δημοκρατική βία. Απαραίτητα σύνεργα: λοστοί, σιδερογροθιές, μαχαίρια, μολότωφ, καδρόνια, πέτρες, ρουκέτες, καλάζνικωφ, ρόπαλα. Απαραίτητη προϋπόθεση τα όπλα να καταγραφούν στις παραπάνω οργανώσεις ώστε το όποιο κτύπημα να είναι δημοκρατικό και αριστερό άρα και μή κατακριτέο.



Η Χρυσή Αυγή απάντησε: "οι αλήτες! Οι ψεύτες! Επειδή χαιρετάμε ναζιστικά και ντυνόμαστε σαν ταγματασφαλίτες και περπατάμε σαν ρωμαϊκή φάλαγγα και πλακώνουμε στις φάπες όποιον μας κοιτά λοξά σημαίνει πως είμαστε νεοναζισταί; Δεν είμαστε! Απόδειξη πως δεν δέρνουμε κανέναν πολιτικό, ο οποίος ευθύνεται για την κατάσταση της χώρας, ούτε κανέναν (αποδεδειγμένα) τουρκοπράκτορα αλλά μόνο κανέναν φτωχομπινέ μαύρο"



Όλη η υφήλιος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την ελληνική επικαιρότητα, όπου ένας ανώμαλος τραμπούκος του κοινού ποινικού δικαίου σκότωσε έναν συμπολίτη μας, και περιμένει μέσα στα επόμενα 10 χρόνια να διατηρηθεί το θέμα στην επικαιρότητα ώστε να βγούνε ασφαλή συμπεράσματα. Σε περίπτωση που η κοινή γνώμη και η έγκυρη δημοσιογραφία αποπροσανατολιστικά ασχοληθούν με το εθνικό ξεπούλημα της Ελλάδος, τα μνημόνια, την καταστροφή των νοικοκυριών, τις αυτοκτονίες, τα θύματα των μεταναστών, την υποβάθμιση της ζωής των πολιτών, την υπογεννητικότητα, τις μίζες, τα σκάνδαλα, τις όποιες ενοχές των Ελλήνων πολιτικών-επιχειρηματιών-τραπεζιτών, την παραβατικότητα και τις προκλήσεις των Τούρκων-Αλβανών-Σκοπιανών και την οικτρή αποδόμηση της συλλογικής ταυτότητας των Ελλήνων τότε η Διεθνή Κοινότητα θα αντιδράσει σθεναρά και θα βομβαρδίσει την χώρα. Τέλος! Η Διεθνής Κοινότητα και η Ελληνική κυβέρνηση είναι ανένδοτες με όσα άπτονται των δημοκρατικών και συνταγματικών δικαιωμάτων της χώρας και των πολιτών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου