Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

τηλε-πωλήσεις ΚΚΕ

To Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ) μετά την επιτυχημένη πώληση του ραδιοφωνικού σταθμού "902 αριστερά στα fm" συνεχίζει στο ίδιο μήκος κύματος την εμπορική του δραστηριότητα πουλώντας τα παρακάτω είδη, σε πολύ καλές τιμές:
 1 σαλονοτραπεζαρία, 22 φοντανιέρες, 6 πορτατίφ, 31 τιρμπουσόν, 2 μπιζουτιέρες, 8 ζευγάρια παντόφλες, 39 βελάκια "νταρτς", 1 "Μονόπολη", 8 κόμικς "Τιραμόλα",  1 πίνακα ζωγραφικής με την Αλέκα γυμνή, 1 πίνακα ζωγραφικής με την Αλέκα ημίγυμνη και 1 πίνακα ζωγραφικής με την Αλέκα ντυμένη στα σομόν (ο 3ος είναι δώρο).

Επίσης πωλούνται τα εξής κειμήλια:
*η γόπα του σύντροφου Φλωράκη από την διεθνή έκθεση Θεσ/νίκης του 1989,
*το καλσόν της Μαρίας Δαμανάκη (που σχίστηκε όταν αποχώρησε από το ΚΚΕ),
*η αποξηραμένη ροχάλα του σύντροφου Στάλιν (την οποία απέστειλε στους Έλληνες συντρόφους του  το 1947)
* η (επίσης) αποξηραμένη κουράδα του συντρόφου Ενβέρ Χότζα
* το πρωτότυπο κείμενο της "ιεράς Βίβλου" του ημεδαπού ΚΚΕ που αναγράφει: "τα μονοπώλια και η πλουτοκρατία είναι οι εχθροί του Λαού. Ο καπιταλιστικός ιμπεριαλισμός θα βρεί τα λαϊκά στρώματα ενωμένα απέναντί του. Καλούμε σε ανυπακοή τον Λαό. Λέμε ΟΧΙ σε όλα"
* μαγνητοφωνημένα παιδικά (κι όχι μόνο) παραμύθια σε αφήγηση συντρόφου Κουτσούμπα ( "το ΚΚΕ στην υπηρεσία του Λαού", "το ΚΚΕ κι ο καταραμένος μονοπωλιακός όφις", "το ΚΚΕ στον δρόμο με τις λεύκες Νο 1917" κλπ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου