Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Έκτακτο! Αλλαγή του πολιτικού χάρτη της χώρας!

(ανακοίνωση από το Μαξίμου)
Η δυναμική αντίδραση της Δημοκρατίας, σε σχέση με το τέρας του φασισμού, δημιουργεί νέα δεδομένα. Μετά την πάταξη του μοναδικού κινδύνου για την Δημοκρατία μας, που ακούει στο όνομα Χρυσή Αυγή και η οποία είναι υπεύθυνη για όλες τις καταστροφές που προκλήθηκαν τα τελευταία 480 χρόνια στην ευρύτερη περιοχή του ελλαδικού χώρου, αναγκαζόμαστε να ανακατατάξουμε τις δυνάμεις μας και να συνασπιστούμε ώστε να μην ξαναπαρουσιαστεί ο κίνδυνος επανεμφανίσεως ανάλογων ακραίων φαινομένων και νεοναζιστικών μορφωμάτων. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, αναλυτές, καθηγητές, επιστήμονες και λοιποί αποφάσισαν με θάρρος και γενναιότητα να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω και να θωρακίσουν ουσιαστικά και διαπαντός την Δημοκρατίας μας. 
Για αυτό τον λόγο δημιουργούνται δύο πολιτικά "τόξα" τα οποία θα πρωταγωνιστούν στην πολιτική σκηνή της χώρας αλλά, συγχρόνως, θα αντιπολιτεύεται το ένα το άλλο προς όφελος, φυσικά, πρωτίστως της κοινωνίας και της χώρας. Σας παρουσιάζουμε τους δύο πολιτικούς φορείς με το όνομα "Συνταγματικό τόξο" και "Δημοκρατικό τόξο". Οι πρώτοι πυρήνες (επιτροπές), οι οποίοι αποτελούν εχέγγυο πολιτικής και δημοκρατικής ομαλότητας, είναι οι παρακάτω:


"Συνταγματικό τόξο" (κεντροδεξιών πεποιθήσεων με σήμα τα σκουλήκια):                                              
Ντόρα Μπακογιάννη
Δημήτρης Αβραμόπουλος
Γεώργιος Καρατζαφέρης
Γιώργος Βουλγαράκης
Στέφανος Μάνος
Άννα Ψαρούδα Μπενάκη
Γιάννης Πρετεντέρης
Γεράσιμος Γιακουμάτος
Κων/νος Μητσοτάκης
Φαίη Σκορδά
Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη
Άδωνις Γεωργιάδης
Τρύφων Σαμαράς
Όλγα Τρέμη
Β.Σόιμπλε


"Δημοκρατικό τόξο"(κεντροαριστερών πεποιθήσεων με σήμα τα σκατά):
Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Γιώργιος Παπανδρέου
Ευάγγελος Βενιζέλος
Αλέκα Παπαρήγα
Αλέκος Αλαβάνος
Αλέξης Τσίπρας
Άννα Διαμαντοπούλου
Τάσος Μαντέλης
Κώστας Σημίτης
Θόδωρος Τσουκάτος
Γρηγόρης Βαλλιανάτος
Νίκος Μπίστης
Μαρία Δαμανάκη
Μαρία Ρεπούση
Φώτης Κουβέλης
Θάνος Βερέμης
Γιάννης Μπουτάρης
Παντελής Καψής
Μιχάλης Τρεμόπουλος
Πώλ Τόμσεν

Κατόπιν τούτου αποκαθίσταται δια παντός η Συνταγματική νομιμότης και η εδραίωση μίας καθαρής, άμεσης, λαϊκής Δημοκρατίας. Εκλογές θα γίνονται όταν και άμα κριθούν ως απολύτως απαραίτητες και μόνον για τους συμπαθούντες τα παραπάνω "τόξα".  Η Δημοκρατία νίκησε για ακόμη μία φορά. Οι έχοντες αμφιβολίες και  αντιρρήσεις θα διώκονται ποινικώς. Όσοι εξακολουθούν να αντιδρούν θα δέχονται θεραπεία ηλεκτροσόκ και θα στέλνονται εις την Μακρόνησον για πλήρη αποθεραπεία. 
Εντωμεταξύ τα όποια φύσεως παραπτώματα και αδικήματα συντελέστηκαν από τους φορείς των Δημοκρατικών-Συνταγματικών τόξων, κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών, παραγράφονται για να μην αποτελούν τροχοπέδη στην καινούργια προσπάθεια της χώρας για ανάκαμψη και ομαλότητα.


εκ των πολιτικών τόξων

                          (δείγμα ενός μέσου συνηθισμένου ψηφοφόρου)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου