Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την αποστρατικοποίηση της νήσου Στρογγύλης, την αποχώρηση της στρατιωτικής φρουράς και τον χαρακτηρισμό της ως αρχαιολογικού χώρου.



"Η κίνησή μας κάθε άλλο παρά προδοτική ήταν, όπως συκοφαντικώς και ψευδώς διαδίδεται τις τελευταίες ημέρες από μερικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ήταν μία επιβεβλημένη κίνηση για την προάσπιση της Δημοκρατίας και της ευνομίας της χώρας. Μπροστά στον μέγιστο κίνδυνο της Χ.Α. (Χρυσής Αυγής) επιλέξαμε να παραχωρήσουμε εθνική κυριαρχία και ΑΟΖ από το να εκτραπούμε δημοκρατικώς και συνταγματικώς. Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε τα ονόματα της στρατιωτικής φρουράς, η οποία επάνδρωνε την νήσο:
 Επιλοχίας Χριστόφορος Αβραμίδης (δηλαδή Χ.Α. !!),
 Λοχίας Χαράλαμπος Αναστόπουλος (πάλι Χ.Α.!!), 
Δεκανέας Χαρίλαος Αλεβιζάτος (Χ.Α.!!), 
 Υποδεκανέας Χρήστος Αρλαμπούρης (Χ.Α.!!), 
Στρης Χάρης Αλογομούρης (Χ.Α.!!), 
Στρης Χρύσανθος Αυγίτης (αυτός το παρατράβηξε, Χ.Α.), 
Στρης Χρυσοβαλάντης Αυγερινός (νάτο πάλι, Χ.Α.),
 Στρης Χαρίκλεια Ανθοπούλου (Χ.Α.!!).
Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε τα αρχικά όλης της στρατιωτικής φρουράς ήταν Χ.Α. τα οποία παραπέμπουν ευθέως στην Χρυσή Αυγή. Τυχαίο; Μάλλον όχι! Δεν θα επιτρέψουμε επ' ουδενί την συνταγματική εκτροπή. Όλοι οι στρατεύσιμοι θα περάσουν στρατοδικείο και ΕΔΕ! 
Επίσης θα κατατεθεί πρόταση στο κοινοβούλιο για την θέσπιση μίας σειράς μέτρων π.χ. θα επεκταθεί και στους πολίτες η δίωξη όσων τα αρχικά είναι Χ.Α. (οι οποίοι θα διώκονται για κακούργημα), όσοι έχουν ανταλλάξει την τελευταία διετία κουβέντες με ψηφοφόρους της Χ.Α θα δικάζονται για πλημμέλημα, όσοι γελούν δυνατά με το επιφώνημα "χα χα χα" θα εξορίζονται,  ποινικοποίηση του γαλάζιου και του άσπρου με οκταετή φυλάκιση-το δε μαύρο επισύρει την ποινή της ισοβίου καθείρξεως, αλλαγή του ονόματος του Τέρυ Χρυσού σε Τέρυ Ασημένιου, αλλαγή του ονόματος της εφημερίδος "Αυγή" σε "Κραυγή" ή "Γαυγή",  τριετή φυλάκιση άνευ αναστολής στους φανατικούς οπαδούς της Εθνικής ομάδας μπάσκετ (οτιδήποτε Εθνικό παραπέμπει άμεσα στην Χ.Α.), απαγόρευση σημαιοστολισμών κατά την διάρκεια των εθνικών εορτών (οι οποίες από δώ και πέρα θα αποκαλούνται κρατικές εορτές για να αποφεύγονται οι εθνικιστικοί συνειρμοί), ο εθνικός ύμνος θα μετονομαστεί σε κρατικός ύμνος, το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Αμύνης ή Υπουργείο Καμίνης (ακόμα καλύτερα), παύει η χρησιμοποίηση των όρων Εθνάρχης-Εθνομάρτυρας και αντικαθίσταντο από τον όρο  Κρατάρχης-Κρατομάρτυρας. Αυτά και άλλα πολλά μέτρα θα ληφθούν τα οποία σύντομα θα ανακοινωθούν"

Ευάγγελος Βενιζέλος-Τούρκογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου