Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ




Με την παρούσα επιστολή θέλoυμε να καταγγείλουμε την ειρωνική - απαξιωτική - αποπροσανατολιστική στάση του Δημοσιογράφου - Δημοτικού Υπαλλήλου - Συγγραφέα - πρ. συμβούλου διαφόρων δήμων - νυν υποψηφίου για την θέση του Διευθύνοντα Σύμβουλου στον Ο.Λ.Α., ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΔΟΥΚΑ , ο οποίος κατά την διάρκεια της πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής του Δ.ΚΟΛΙΟΥ μέσα από το ράδιο ΜΑΞΙΜΟΥΜ (Παρασκευή 26/3, γύρω στις 9 πμ), ερωτηθείς από τον Δ. ΚΟΛΙΟ για ποιόν λόγο δεν προβλήθηκε από το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ τηλεόρασης , το τμήμα της Εθνοφυλακής που παρήλασε (το πλάνο έδειξε όλα τα στρατιωτικά τμήματα και μόλις έφτασε στο τμήμα της Εθνοφυλακής, το προσπέρασε και έδειξε κατευθείαν το αμέσως επόμενο των αστυνομικών) ο Δ. ΔΟΥΚΑΣ με απαξιωτικό και ειρωνικό τρόπο (και αφού στην αρχή έκανε πως δεν ...γνώριζε τί εστί Εθνοφυλακή) λοιδώρησε τους Εθνοφύλακες και άφησε υπονοούμενα, με τον τρόπο του, για το ποιόν και τους σκοπούς των Εθνοφυλάκων.


Σημειώνουμε ότι η Εθνοφυλακή απαρτίζεται από άτομα της τοπικής κοινωνίας τα οποία καλούνται βάσει Συντάγματος από το Κράτος για να προασπίσουν την Ελληνική Δημοκρατία εν καιρώ κρίσεως και όχι μόνο. Άτομα ποικίλου μορφωτικού - οικονομικού - κοινωνικού επιπέδου στελεχώνουν την Εθνοφυλακή η οποία καλείται να υπερασπιστεί τον ΑΜΑΧΟ πληθυσμό και την ίδια την πόλη σε περίπτωση συρράξεως.


Οι Εθνοφύλακες, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ και αμισθί, σχεδόν κάθε Κυριακή παραμερίζουν οικογένεια, σπίτι, δουλειά, υποχρεώσεις, ξεκούραση κλπ για να έρθουν να επιτελέσουν το χρέος τους έναντι του καλέσματος της Ελληνικής Δημοκρατίας.


Δεν πρόκειται ούτε για γραφικούς, ούτε για παρανοϊκούς, ούτε για παρακρατικούς που αξίζει ο κάθε ΔΟΥΚΑΣ να ειρωνεύεται και να παρακινεί "να βγάλουνε το κεφάλι τους από την άμμο..(;;)".Ο ΔΟΥΚΑΣ την (έμμισθη) δουλειά του και εμείς την (εθελοντική) δική μας. Καταγγέλουμε τις δημόσιες δηλώσεις του εν λόγω και αναμένουμε δημόσια την συγγνώμη για τα λεχθέντα του και τα υπονοούμενά του.




ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ από το ΤΕ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΕΩΣ. 26/3/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου