Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ-ΕΛΛΑΔΑ 1-0



Μόλις πριν από λίγο τελείωσε ακόμα μιά "ψυχαγωγική" εκπομπή του "διαμορφωτή" απόψεων Λ.Λαζόπουλου(27/10) και, δυστυχώς, ούτε απόψε ξέφυγε από την πεπατημένη.
Έχει αναγάγει την ανεπαίσθητη προπαγάνδα σε τέχνη. Αποτελεί , ομολογουμένως, τον τέλειο εκφραστή της εθνομηδενιστικής ρητορείας και τον απόλυτο δημιουργό ενοχικών συνδρόμων στους ανεπαρκείς ακροατές του.
Δεν περιμέναμε , φυσικά, παραμονές της μεγάλης Εθνικής μας επετείου , να κάνει ιδιαίτερη μνεία για την σημειολογία και το αξιοθαύμαστο της αυριανής ημέρας(στο σκηνικό του δεν υπήρχε ούτε μία Σημαία). Μάλιστα, με περισσότερο πάθος και συμπάθεια έκανε αναφορά στον άτυχο νεκρό Αλέξη Γρηγορόπουλο, παρά στους Λεβέντες που ενσυνείδητα δώσανε την ζωή τους για την Πατρίδα , την Δημοκρατία , την Λευθεριά.( Τί ειρωνία κι αυτή . Να τα ευαγγελίζεσαι συνεχώς αλλά εκεί που πρέπει να τα επισημάνεις και να τα αναδείξεις , να τα αποφεύγεις προκλητικά...)
Ανάμεσα στα τόσα εύστοχα σχόλιά του, κάνει με σφήνες αναφορές, που καλλιεργούν ενοχικά εθνικά σύνδρομα. Οι ακροατές σκεπτόμενοι το δίκαιο των περισσοτέρων που σατιρίζει , δέχονται και την εντέχνως κεκαλυμμένη προπαγάνδα , ως σωστή.
Συνήθως ο τρελός δεν γνωρίζει ότι είναι τρελός,ο βλάκας πως είναι βλάκας και , φυσικά, ο φασίστας πως είναι φασίστας.
Ισχυρίστηκε πως τα σημερινά ΜΜΕ υιοθετούν και προωθούν "ακροδεξιές" αντιλήψεις ενώ είναι γνωστό σε όλους ότι παντού κυριαρχεί ο μηδενισμός και ο ακατανόητος μισελληνισμός(ακόμη μιά απόδειξη της συγχύσεώς του που θεωρεί οτιδήποτε πατριωτικό ως "ακροδεξιό-ρατσιστικό" και οτιδήποτε εκφυλιστικό-μηδενιστικό ως "αριστερό-προοδευτικό". Πλήρης διαστρέβλωση των εννοιών).
Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο.
Ατελείωτες περιπτώσεις έντεχνης παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης μπορούμε να αναφέρουμε (σε κάθε εκπομπή δίνει πολλές αφορμές) αλλά θα ήταν μάταιο και περιττό.
Ο εχθρός δεν είναι πρό των πυλών αλλά ήδη εντός.
Η κακοποίηση των εννοιών της Δημοκρατίας, της Εθνικής αξιοπρέπειας, της προοδευτικότητας,του Πατριωτισμού,του Ανθρωπισμού,της Ελευθερίας κτλ , αποτελούν τον Δούρειο Ίππο της νεοεποχίτικης - μηδενιστικής λαίλαπας, όπως και οι επιδέξιοι-λαοπλάνοι εκφραστές της.
Η Παναγιά να βάλει το χέρι της.
ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!
skymnos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου