Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ




Ξέφραγο Αμπέλι η Χώρα


Αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι στη χώρα μας υπάρχουν ανεξέλεγκτοι 3-4 εκατομ. μετανάστες και μεγάλος αριθμός όπλων(Καλάσνικοφ, εκρηκτικά, ως και βαρύς οπλισμός μπαζούκας) εξ Αλβανίας και Κοσσόβου, μεταφερθείς μετά την κατάρρευση της Γ/Β, μπορεί κανείς να αντιληφθεί το μέγεθος της ανασφάλειας και των απειλών που αντιμετωπίζουμε.


Στην χώρα μας δρούν πολυάριθμες μυστικές υπηρεσίες( ΗΠΑ , Ισραήλ, Ρωσίας, Κίνας , Γερμανίας , Αγγλίας , Γαλλίας , Τουρκίας κ. α). Εξ αυτών πρέπει να αποκλείσουμε τις χώρες της Ε.Ε, διότι δεν έχουν συμφέρον να αποσταθεροποιήσουν μια χώρα μέλους της Ενωσης. Ομοίως Ρωσία και Κίνα δεν έχουν αποχρώντες λόγους να δημιουργήσουν παρόμοια προβλήματα.


Οπότε η υποψία στρέφεται στις ΗΠΑ( CIA), Ισραήλ(Mossad) και Τουρκία( MIT). Με τις τρείς αυτές χώρες η Ελλάδα έχει ανοιχτούς λογαριασμούς και έχουν λόγους να επεμβαίνουν στα εσωτερικά μας για την εξυπηρέτηση γεωστρατηγικών τους συμφερόντων στην περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου.


Υπάρχει και η εμπειρία του ιστορικού παρελθόντος (Εμφύλιος , Χούντα, Καταστροφή της Κύπρου, Σχέδιο Αννάν κλπ). Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ ( είναι συγκοινωνούντα δοχεία )ποτέ δεν έπαυσαν να στηρίζουν την επίσημη πολιτική τους με ανορθόδοξες επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν είτε απ’ ευθείας η CIA και Mossad με πράκτορες τους , ή στρατολογούν Έλληνες ή αλλοδαπούς πράκτορες για την επίτευξη των σκοπών τους.Οι Μυστικές Υπηρεσίες είναι σε θέση να ελέγχουν τρομοκρατικές οργανώσεις όπως λ.χ : Σέχτα, Επαναστατικοί Πυρήνες, Επαναστατικός Αγών - ή όπως στο παρελθόν η 17 Ν την οποία διέλυσαν διότι δεν τους ήτο χρήσιμη στην μετα-Σοβιετική εποχή.


Πολλά μπορούν να κάνουν οι Μυστικές Υπηρεσίες


Οι Μυστικές Υπηρεσίες μπορούν να κάνουν δολοφονίες ηγετών , παρατεταμένες απεργίες , ώστε να παραλύσει τη χώρα, εξέγερση και καταστροφή σαν αυτή των Δεκεμβριανών, πολιτική αποστασία δια της εξαγοράς των αποστατών, εκβιασμός ενός ηγέτη(διότι όλους τους κρατάνε), πυρπόληση ζωτικής περιοχής( όπως λ.χ Αττική, Ηλεία , Πελοπόννησος κ.α), εκλογή ενός δικού της ηγέτη στην ηγεσία ενός κόμματος. Μπορεί να είναι και αποστολές ομάδων κρούσεως για την διεξαγωγή ένοπλων επιθέσεων και αντάρτικου πόλεων, σαν αυτήν στις 27/10 στο Α/Τ Αγ.Παρασκευής. Αλλά όταν βρίσκεις εντοπίους τρομοκράτες να σου κάνουν τη δουλειά θα ήτο βλακώδες και παρακινδυνευμένο να την αναλάβεις με δικούς σου εκτελεστές. Σχεδόν πάντα εξαγοράζουν τα ΜΜΕ για να περνούν τις θέσεις τους και πάντα έχουν μεταξύ μας πράκτορες , κατασκόπους και μια αφανή 5η Φάλαγγα για την υπονόμευση του εσωτερικού μετώπου και την επίτευξη χάους , αβεβαιότητος και φόβου στους πολίτες. Οι προκηρύξεις των τρομοκρατών δεν πρέπει να μας εξαπατούν , διότι δεν αποκαλύψουν την αλήθεια , αντίθετα την αποκρύπτουν...
(απόσπασμα από άρθρο του Ρεσάλτο)
skymnos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου