Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Ένα διαφωτιστικό άρθρο για την τουρκική κοινωνία της Ευρώπης


οι Τούρκοι μαθητές δεν ακούν τις γυναίκες δασκάλους τους επειδή αυτό τους υποδεικνύει η κουλτούρα τους
Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Οκτωβρίου 7, 2009

Ο Γερμανός Δόκτωρ επιτίθεται με δηλώσεις του κατά του Τουρκικού πληθυσμού της Γερμανίας. Ξεχνά βέβαια να επιτεθεί στους “Δόκτωρες” προκατόχους του που έφτιαξαν τους Νεότουρκους, έπλασαν τον Κεμάλ, κατέσφαξαν φυλές και γένη. Ότι σπέρνεις, τρως δόκτωρα.
Άλλωστε ο καπιταλισμός συνεχίζει επάξια το έργο του Γερμανικού ιμπεριαλισμού, αψηφώντας τις πολιτιστικές κατακτήσεις που δημιουργήθηκαν σε αρμονία με τη φύση και κρατήθηκαν με ποταμούς αίματος.

Τι κρίμα στο όνομα του “πολιτισμού” να θέλουμε να ξανακάνουμε τη γυναίκα και το παιδί αντικείμενα χρήσης από μισόζωους μουλάδες. Και να το βαφτίζουμε “πρόοδο”…
Σάλος επικρατεί λοιπόν στη Γερμανία μετά από δηλώσεις του Δόκτωρα Θίλο Σαράζιν, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της γερμανικής Bundesbank και διευθύνων του τμήματος ελέγχου επενδυτικού ρίσκου, για το ρόλο των Τούρκων στο γερμανικό κράτος.
Ο Σαράζιν ξέσπασε στο γερμανικό περιοδικό Lettre International υποστηρίζοντας ότι οι Τούρκοι χαμηλής νοημοσύνης που έχουν ελλειπή παιδεία στον έλεγχο γεννήσεων «κατακτούν την Γερμανία» γεννώντας δύο ή τρεις φορές ταχύτερα.
Τα λόγια μιλούν από μόνα τους: «Ένα μεγάλο μέρος Αράβων και Τούρκων σε αυτή την πόλη, των οποίων οι αριθμοί έχουν αυξηθεί εξαιτίας κακών πολιτικών, δεν έχουν καμία παραγωγική λειτουργία πέραν του να πωλούν φρούτα και λαχανικά».
«Το σαράντα τις εκατό του συνόλου των γεννήσεων προκύπτει σε αυτές τις χαμηλές τάξεις. Ο εκπαιδευμένος πληθυσμός μας καθίσταται πιο ηλίθιος γενιά με γενιά. Επιπλέον, αυτοί καλλιεργούν έναν επιθετικό και αταβιστικό τρόπο σκέψης. Είναι σκάνδαλο ότι οι Τούρκοι μαθητές δεν ακούν τις γυναίκες δασκάλους τους επειδή αυτό τους υποδεικνύει η κουλτούρα τους».
«Θα προτιμούσα να είχα Ανατολικοευρωπαίους Εβραίους που έχουν νοημοσύνη κατά 15% υψηλότερη από το γερμανικό πληθυσμό».
Ήδη οι αρχές κινητοποιούνται για την άσκηση δίωξης στον Σαράζιν για παραβίαση του νόμου περί ρατσισμού…
Πάντως η θέση του Σαράζιν θεωρείται ήδη χαμένη καθώς η Budensbank επιχειρεί να διαχειριστεί επικοινωνιακά την υπόθεση και να προστατέψει τη φήμη της «εκπαραθυρώνοντάς» τον. Στο πλαίσιο της γερμανικής νομοθεσίας και των προτύπων που επικράτησαν μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, τέτοιου είδους ξεσπάσματα είναι «κόκκινο πανί» είτε για τις εταιρίες είτε για τον πολιτικό κόσμο. Δεν παύουν όμως οι συγκεκριμένες δηλώσεις να απηχούν τις πεποιθήσεις ενός ολοένα και αυξανόμενου τμήματος της γερμανικής κοινωνίας. Κατά συνέπεια, λογικά θα πρέπει να συμπεράνουμε ότι πρόβλημα υφίσταται και τα όποια μέτρα ηθικά ή ποινικά, για την καταδίκη παρόμοιων δηλώσεων, απλώς δεν το αντιμετωπίζουν…
Η είδηση από το i-reporter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου