Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ και τα ΗΜΕΔΑΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ


από www.olympia.gr
για την κοροϊδία με τον Χριστοφοράκο..


Έχει σημασία να δείτε την άνεση με την οποία κινείται ένας πραγματικός gentleman στους δρόμους του Μονάχου. Κινείται, ψωνίζει, σα να μην τρέχει τίποτα. Καλυμμένος από μια διακομματική συνεργασία του 50% των λαδωμένων της βουλής και την ανοχή των υπολοίπων. Με αστείες μεθοδεύσεις, ένα κράτος – οπερέτα ανέχεται την προστασία του Γερμανικού Έθνους στον άνθρωπο που κρατά το κλειδί για δύο πράγματα:

1. Το μεγαλύτερο ξεπούλημα εθνικής περιουσίας στη μεταπολίτευση, που οδήγησε στην υποθήκευση του μέλλοντος όλων των πολιτών αυτής της χώρας. Ένα διακομματικό έγκλημα που διέπραξαν κάποια κοινοβουλευτικά καθάρματα για να γεμίσουν τις τσέπες τους εις βάρος του μόχθου των επερχόμενων γενεών.

2. Τον άνθρωπο που πιθανότατα κατέστησε έρμαιο του Κεμαλικού φασιστικού κράτους πλήθος Ελλήνων πολιτικών. Αφού ο εμπνευστής του 2% είναι ο περιβόητος Τούρκος πεθερός του. Ποιός Έλληνας πολιτικός άραγε θα υπεράσπιζε τα Ίμια ή θα σήκωνε ανάστημα όταν η φίλη και σύμμαχος Τουρκία θα γνώριζε για τις λαδωμένες του τσέπες;

Αυτά για τα παραμύθια των “προδοτικών” φιλοτουρκικών θέσεων συγκεκριμένων πολιτικών. Γεμάτες τσέπες είναι. Όπως όλοι οι υποστηρικτές της διεθνώς που αποδεικνύεται είτε ότι λαδώθηκαν ή έχουν άμεσα οικονομικά συμφέροντα.

Μισέλ καρντάς όμως, όπως σου έχουμε πει και στο παρελθόν, δεν διασφαλίζεσαι από δύο συμβολαιογράφους και μάλιστα γνωστούς. Δεν στέλνεις στα blogs τις λίστες να είσαι σίγουρος ότι κανείς δεν θα σου πειράξει τρίχα; Άλλωστε εσύ πρώτος γνωρίζεις πόσο “εμπιστοσύνης” είναι οι Έλληνες πολιτικοί.

skymnos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου