Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

η χαμένη ευκαιρία..

Τί κρίμα που δεν συνέπεσε η Αποκριάτικη περίοδος με τρία εκπληκτικά γεγονότα που έλαβαν χώρα το ίδιο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή μας και τα οποία αν τα συνδυάζαμε θα καταφέρναμε να ταράξουμε τα νερά των Καρναβαλικών εκδηλώσεων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Ρίο θα ωχριούσε μπροστά μας.

Διαπιστώστε και εσείς την χαμένη ευκαιρία.

Τις εκδηλώσεις θα άνοιγε αυτή η δήλωση της Τουρκίας (καθώς προεδρεύει αυτόν τον μήνα στον ΟΗΕ) και η οποία δήλωση θα εγκλιμάτιζε τον κόσμο στην Καρναβαλική περίοδο.



"Ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ ανέφερε ότι ο πλέον σημαντικός σκοπός της Συνόδου του ΣΑ είναι η διαφύλαξη, η οικοδόμηση και η σύσταση της ειρήνης. Η Τουρκία, ανέφερε, αισθάνεται ανησυχία από το γεγονός ότι οι χώρες, οι οποίες δραστηριοποιούνται για τη διασφάλιση της ειρήνης, δεν συμπεριφέρονται με ιδιαίτερη επιμέλεια σε θέματα, όπως οι δολοφονίες των πολιτών και οι βιασμοί. Ο εκπρόσωπος ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό και ότι δημιουργεί προβλήματα."

Αφού θα είχε ευθυμήσει ο κόσμος, από τις παραπάνω τοποθετήσεις του τούρκικου ΥΠΕΞ, θα συνεχίζαμε με τον Βασιλιά Καρνάβαλο που επισκέφθηκε στην Ιταλία (την ίδια χρονική στιγμή) τον άλλον Αρχικαρνάβαλο και έτσι η διάθεση του κόσμου θα εκτινάσσονταν στα ύψη.


Στο τέλος, θα αποτελειώναμε το εκστασιασμένο πλήθος από την παρουσίαση του χάπενιγκ με τον "βασιλικό" (μασονο)γάμο που πραγματοποιήθηκε την ίδια στιγμή στις Σπέτσες με όλους τους ξεπεσμένους χαραμοφάηδες της γής.












http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTcAq4uw5qrc_suK0Vo9bH-foQOBUz31jprZBw1gIorX7AadZQ&t=1&usg=__L81eKwa7NYHVC5hm_EKEfZpxKaE=


Μεσούσης της οικονομικής κρίσης, τέτοιες ευκαιρίες που θα μας αποφέρουν τουριστικό ρεύμα, δεν πρέπει να μένουν ανεκμετάλλευτες
Ας οργανωθούμε λοιπόν για την επόμενη φορά που θα έρθουν Καρναβαλιστές και θα κάνουν εκδηλώσεις και δηλώσεις...!


skymnos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου