Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Διάγγελμα Χριστόφια

Διακόπτουμε την ομαλή ροή των αναρτήσεων της ιστοσελίδος μας για να σας μεταδώσουμε το έκτακτο διάγγελμα του Προέδρου Χριστόφια.

                                 http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTwzU2lbnTf5QlvMrW7dUsFCbSyiKMmX9ZGY0ZSZ0EWFnwCRqM&t=1&usg=__dsfUJ9L03_kOH0HJsxojUPljLQs=
"Τσυπριακέ Λαέ. Γιατίν να ζούμεν ζτο ζκοτάδιν και ζτο έρεβος τόζα χρόνια; Γιατί να μην γνωρίζουμεν για το τί έγινεν ζτην Τσύπρο το 74; Γιατί να μην αποκαλύψομεν, από εδώ από το βήμαν του ΟΗΕ, πωζ εγίνηκαν 2 ειζβολές; 
Μία (δικαιολογημένην)από την Τουρκίαν και μία (αδικαιολόγητην) από τουζ Καλαμαράδες.
Ήρθανε και εκατσικωθήκανε ζτον Νότον οι Καλαμαράδες και δεν μας αφήκουνε ζε ηζυχίαν να απολαύσουμεν τα αγαθά τηζ  φιλίαζ μαζ με τουζ αδερφούζ μαζ Τούρκουζ.
Οι αδερφοίν μαζ ειζ τον Βορράν ευδαιμονούν με τα καζίναν τουζ, τον τουριζμόν τουζ, το παραεμπόριόν τουζ και εμείς εζτεκόμεθα ως πεζεβένκηδες τσε γλείφομεν τουζ Καλαμαράδες.
Επίσηζ καταδικάζομεν την γενοκτονίαν που υπέστησαν οι τούρκοι ζτρατιώτες κατά την ειρηνικήν ειζβολήν και ζητούμεν ζυγγνώμην για την εθνικιζτικήν πράξιν του εν δυνάμει γενοκτόνου Σολωμό Σολωμού να ανέφκει ζτον ιζτόν για να κατεβάζκει την ζημαίαν τηζ Δημοκρατίας τηζ Β.Τσύπρου..
Τέλοζ προτείνομεν να φτιάσκουμεν έναν ανδριάντα του Κόφι του Ανάν και να τον εστολίσομεν ζτην τσεντριτσήν πλατείαν της Λευκωσίας.


Δ.Χριστόφιας (εξάδερφος του Χριστοφοράκου, κουνιάδος της Χριστοφιλοπούλου)

                                    http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYPWfWfEuQdgZU0fiqRio4b806plG3KazroNb5_FzWQaWG2GU&t=1&usg=__E5mNE9gqlsXZncU3C_VnCijwIK8=

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου