Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQhtvvtD8S7fdYEpnATHCip0AVhrBmpYc4Abz5rNdT37144Lks&t=1&usg=__VYZE6_Qirt7p12YHbyYl8_JKIwI=http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQneMyPE9AREmdk-hZZouZLjxdtq8eCjG0tbOgM0vzvbsb-kj0&t=1&usg=__6mXlAAwV-GetdTJhXVSRhD2QAgI=(στην 1η φωτό σε ηλικία 28 χρονών ως καρναβάλι)

Ο κύριος Νικόλαος Λάος τον Αύγουστο του 2008 εξελέγη παμψηφεί από το 12μελές συμβούλιο των μεγάλων αξιωματικών ισόβιος πρόεδρος «ενός παγκόσμιου οργανισμού που ανοίγει τις πύλες του σε άνδρες και γυναίκες που ζητούν να ασχοληθούν με τη μελέτη και την άσκηση του ιλουμινατικού ελευθεροτεκτονισμού σε συνάφεια με τα μεγάλα, φιλοσοφικά, επιστημονικά και πολιτικά προβλήματα», όπως ο ίδιος δηλώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso της Κυριακής», την πρώτη του σε ημερήσιο Τύπο, διευκρινίζοντας πως η εταιρεία δεν είναι θρησκευτικό ίδρυμα και είναι συνέχεια της βαυαρικής ιλουμινατικής εταιρείας.

Ο κ. Λάος σημειώνει ότι η εταιρεία «δεν φιλοδοξεί να μετατραπεί σε ένα μαζικό κίνημα, δεν ανήκει στον χώρο του εσωτερισμού και είναι περισσότερο ένα κλειστό think tank». Διευκρινίζει ακόμη ότι «δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα αλλά ένας οργανισμός φιλίας», που σημαίνει ότι το ένα μέλος βοηθά το μέλος εκείνο που έχει ανάγκη. «Η αλληλοβοήθεια είναι καταστατική μας αρχή» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Λάος.

Το τυπικό

1ος Βαθμός: Νεόφυτος
2ος Βαθμός: Αθηναίος
3ος Βαθμός: Β Ιλουμινάτος
4ος Βαθμός: Μαθητής του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού
5ος Βαθμός: Εταίρος του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού
6ος βαθμός: Διδάσκαλος του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού
7ος Βαθμός: Α Ιλουμινάτος
8ος βαθμός: Διευθύνων Ιλουμινάτος
9ος βαθμός: Επόπτης
10ος βαθμός: Πρίγκιψ Ιλουμινάτος
11ος βαθμός: Φιλόσοφος
12ος βαθμός: Κυβερνήτης Ιλουμινάτος
13ος βαθμός: Είναι τιμητικός


αφού ο κ.Λάος μας δίνει το στίγμα της μασονοεταιρείας...ε ε ε του ιδρύματός του, εμείς θα σας επεξηγήσουμε τους βαθμούς των ιλουμινάτι ώστε να λυθούν τυχόν απορίες σας σχετικά με τις βαθμίδες.

1ος Βαθμός: Νεόφυτος (ο άχρηστος που είναι άξιος να φυτεύει μόνο νέα φυτά, μπάμιες, σκόρδα κλπ)
2ος Βαθμός: Αθηναίος (ο χωριάτης που πήγε στην Αθήνα αλλά το χωριό δεν έφυγε από πάνω του)
3ος Βαθμός: Β Ιλουμινάτος (ο Κεφαλλονίτης που τους φτιάχνει τους καφέδες Λουμίδη)
4ος Βαθμός: Μαθητής του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού (το βλαμμένο που μαθητεύει κοντά στον Κεφαλλονίτη που φτιάχνει καφέδες για τους Τέκτονες)
5ος Βαθμός: Εταίρος του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού (αυτός που έγινε συνέταιρος του μαθητή του Κεφαλλονίτη που πάει καφέδες στους Τέκτονες)
6ος βαθμός: Διδάσκαλος του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού (αυτός που δασκαλεύει αυτόν που θέλει να γίνει συνέταιρος του μαθητή του Κεφαλλονίτη που πάει καφέδες Λουμίδη στους Τέκτονες)
7ος Βαθμός: Α Ιλουμινάτος ( 1ος ξάδερφος του Κεφαλλονίτη που πάει καφέδες Λουμίδη στους Τέκτονες)
8ος βαθμός: Διευθύνων Ιλουμινάτος (αυτός που διευθύνει καί τον Δάσκαλο καί τον συνέταιρο καί τον μαθητή καί τον Κεφαλονίτη)
9ος βαθμός: Επόπτης (ο γνωστός Λάϊτσμαν-επόπτης γραμμών. όταν παίζουν μπάλλα όλοι αυτοί)
10ος βαθμός: Πρίγκιψ Ιλουμινάτος (ο Πρίγκηπας-κηφήνας που είναι ο αυριανός Βασιλιάς όλων, δηλαδή καί του Διευθυντή καί του Διδάσκαλου καί του Συνέταιρου καί του μαθητή καί του Κεφαλλονίτη που πάει τους καφέδες Λουμίδη)
11ος βαθμός: Φιλόσοφος (ο φίλος του Μπιγκ Σόφο - του Σχορσιανίτη)
12ος βαθμός: Κυβερνήτης Ιλουμινάτος (αυτός που Κυβερνά τώρα καί τον Πρίγκηπα καί τονΔιευθυντή καί τον Διδάσκαλο καί τον Συνέταιρο καί Μαθητή καί τον Κεφαλλονίτη που κουβαλάει του καφέδες Λουμίδη στους Τέκτονες)
13ος βαθμός: Είναι τιμητικός (αυτός που βγάζει τις τιμές για τους καφέδες)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :

Οι Ιλουμινάτοι είναι ένα καφενείο ή καλύτερα ένα τάγμα καφετζήδων που όλοι τρέχουν για κάποιον και εκτελούν τις παραγγελίες τους, όποιες κι αν είναι αυτές, αφού τους ενδιαφέρει να γίνεται τζίρος και τίποτα άλλο.
Άντε στην υγειά σας. Αααααυτός είναι καφές!


http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTlvfL0ReUKCvEg63Z-AXqKX9SbZwOtyMYxfjh0xWk-f56GFPc&t=1&usg=__UylCg5EojmCWLRfEbpNHSZhQ6S4=

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου