Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Φανταστείτε φανταστική φαντασία...

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCOtk7XlbwYUJJqF9QskpqS3wKHRPndn0m6hJkgoWWlafVfe4&t=1&usg=__lNGIDpPZFFL5QH9mbZzCTscZRm4=Άργησε να μας ενημερώσει ο φανταστικός τουρκοπρωθυπουργός Ερντογάν πως πίσω από την φανταστική  οικονομική κρίση στην Ελλάδα βρίσκονται οι δαπάνες για τους εξοπλισμούς λέγοντάς μας "βαρύ το κόστος της κατασκευής φανταστικών εχθρών".
Μετά από αυτήν την καθησυχαστική- ανακουφιστική φανταστική ομολογία προτείνω, στην φανταστική ελληνική κυβέρνηση, τα χρήματα που θα διέθετε για αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού εναντίον των "φανταστικών μας εχθρών" να τα διαθέσει σε φανταστικές κοινωνικές παροχές. 

Παράδειγμα, θα μπορούσε να επιδοτήσει τους Έλληνες να κάνουν τουρισμό ώστε καί οι ίδιοι να ξεφύγουν από την καθημερινότητα αλλά καί να τονωθεί η τουριστική μας βιομηχανία. Μπορεί να μας στείλει στην φανταστική Κύπρο όπου θα περάσουμε φανταστικά χωρίς να φανταστούμε τί φανταστικό συνέβη τα τελευταία 36 φανταστικά χρόνια. Μπορεί , επίσης, να διοργανώσει φανταστικές κρουαζιέρες στα φανταστικά μας νησιά που δεν φαντάζεστε ποιός μπορεί να τα φαντάζεται ως δικά του. Μετά μπορεί να μας στείλει στην φανταστική Θράκη όπου υπάρχει το φανταστικό τούρκικο Προξενείο με τις φανταστικές του επιδιώξεις και τον φανταστικό του ρόλο για την σύσφιξη της φανταστικής ελληνοτουρκικής φιλίας. Θα παρακολουθήσετε ζωντανά και την φανταστική βοήθεια που προσφέρουν οι φανταστικοί τουρκογείτονες στο να περάσουν οι φανταστικοί λαθρομετανάστες στην φανταστική μας Χώρα. Αν θέλετε κι άλλη φαντασία μπορείτε να απαιτήσετε να πάτε στις φανταστικές γειτονικές Χώρες (Αλβανία-Σκόπια) όπου οι φανταστικοί σύμμαχοι Τούρκοι κάνουν τα πάντα φανταστικά εναντίον μας ώστε να μην μπορούμε να φανταστούμε τί φανταστικές δυσκολίες και εμπόδια μας ορθώνουν με την φανταστική τους μεσολάβηση.
Τέλος, μπορούμε να πάμε και στην φανταστική Κωνσταντινούπολη όπου φρόντισαν φανταστικά οι φαντασμένοι μας γείτονες να μας κόψουν την φανταστική μας ρίζα με έναν φανταστικό διωγμό.


Αχ, τί φανταστικά που είναι όλα αυτά. Γιά φαντάσου...


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT782zoUPLMGtu-oz62FlfH2dzYD5EyleQfueUhf_Xy1o0QkHk&t=1&usg=__3Bp31Ciw5iTQacq6JqqWTN_zv58=http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT17mc5IIkt3GbstukN_lFr0qWKTx7Swk4S5bzrd6tJZfRxVCU&t=1&h=167&w=167&usg=__TKszsT0T_8qpfRudGGLjhowezWw=

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου