Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Δηλώσεις για το αδικαιολόγητο γιαούρτωμα

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRn3Z13yBfYd7sjFL3tbUDoWjEXthSGuibpvNOB15tewZIGr0g&t=1&usg=__tGR3jKfBRtd5g9aCnSa7n77hHvc=

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από το γραφείου τύπου του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ.Α.ΑΛΑΒΑΝΟΥ για τα κατάπτυστα επεισόδια εις βάρος του στον Αγ.Παντελεήμονα.

Όλοι παρακολουθήσαμε με έκπληξη και αποτροπιασμό τα συμβάντα που έλαβαν χώρα πρό δύο ημερών στην περιοχή του Αγ.Παντελεήμονα. Αναίτια και χωρίς να το περιμένουμε,  στην συγκεκριμένη περιοχή, εκπλαγήκαμε με την αδικαιολόγητη αντίδραση.
Καταγγέλλουμε τους εθνικιστές-φασίστες που έλαβαν μέρος σε αυτήν την επίθεση, τους ναζιστές που με στολή των Ες Ες πετούσαν γιαούρτια, τον Πατακό που παρόλο που ήταν μεταφιεσμένος τον αναγνωρίσαμε με τα αυγά στο χέρι, τον εγγονό του Τσολάκογλου, τον ξάδερφο του Αϊχμαν, τους πράκτορες του Αχμαντινεζάντ, τους προβοκάτορες του ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ-ΣΤΟΠ, την Κου Κλουξ Κλαν και όλους του ακροδεξιούς πρώην ΕΠΕΝίτες.
Για όλα αυτά τα εγκληματικά φαινόμενα ζητούμε να ληφθούν άμεσα μέτρα από την ελληνική Πολιτεία. Ζητούμε τον χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, παύση των παρελάσεων και των Εθνικών εορτών, νομιμοποίηση όλων των μεταναστών χωρίς όρους, την αναγνώριση της τουρκικής μειονότητας, την αναγνώριση του ψευδομουφτή Μέτε ώς νόμιμου μουφτή, να δοθεί ποσόστωση στους τουρκοσυνδυασμούς της Θράκης για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, να μειωθούν οι εξοπλισμοί στο ελάχιστο, να μην πετούν τα αεροπλάνα μας πέραν του 25ου μεσημβρινού, να αναγνωριστεί το γειτονικό κράτος με το όνομα Μακεδονία , να αποζημιωθούν οι Τσάμηδες, να δοθεί ένα νησί στην Κούνεβα, να κατεβούν τα χριστιανικά σύμβολα από όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, να κάνετε Υπουργό Παιδείας την κ.Δραγώνα, να καταργηθεί η στρατιωτική θητεία, να πιέσετε την Κύπρο για να αποδεχθεί το σχέδιο Ανάν, να αναγνωρισθεί ο Μεγαλέξανδρος ως σφαγέας των Λαών και ο Θ.Κολοκοτρώνης ώς μισαλλόδοξος εθνικιστής, να μετονομαστεί η πλατεία Αριστοτέλους σε πλατεία Μουσταφά Κεμάλ και να καθαιρεθεί ο Μ.Θεοδωράκης ως μέγιστος συνθέτης μας λόγω της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς του. 

Τέλος απαιτούμε να μας δοθούν δωρεάν κράνη τα οποία θα μοιράζονται οι υποστηρικτές μας όποτε κρίνεται απαραίτητο.

Για να μας πείσετε πως ζούμε σε μία ευνομούμενη Δημοκρατία πρέπει οπωσδήποτε να εκτελέσετε τα παραπάνω ώστε να διασφαλίσετε την εμπιστοσύνη μας προς την Ελληνική Πολιτεία και στους θεσμούς της.


Εκ της επιτροπής (και του γιαουρτωμένου Προέδρου)

 

 

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSmutGXB_a3v5rpMHlsrPirQ92zty0taj1ZfcBU0ZwTPeCl5og&t=1&usg=__4nU8XcT60LfTCFkxNCoD5xOZCHA=

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου